Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisi hayranlarının büyük bir korkusu var!

Kefaret dizisi hayranlarının büyük bir korkusu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisi şimdiye kadar yayınlanan 11 bölümü ile güçlü bir performans ortaya koydu. Zülfü Livaneli’nin kitabındaki hikayeden Mahinur Ergun tarafından uyarlanan dizinin akıcı bir şekilde ilerlemesi, izleyicileri çok memnun ediyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin geçtiğimiz bölümünde Arzu’nun Cansu’yu okuldan almaması üzerine Zeynep onu Sude ile birlikte konağa götürmüştü. Şimdi konakta Sude ve Cansu birlikte kalıyor. Zeynep ise Cansu’nun söylediği şarkıya verdiği tepki ile irkilecek. Zeynep’in mırıldandığı şarkı Cansu’nun da bildiği bir şarkı…

Kefaret dizisinin 12. bölümünden 2.fragmanını izleyenler Zeynep’in Cansu konusunda şüphelerin başladığını hatta onun kızı olabileceğini anlamış bile olabileceğini düşünüyor. Sinan, Arzu’nun bir yere ayrılmasına izin vermezken, Zeynep’e de imalı sözler söyleyince iki aşığın arasında neler yaşanacağı daha da çok merak ediliyor.

Kefaret dizisi hayranlarının büyük bir korkusu var! 7

Sosyal medyada yorum yapan dizi hayranları, geçen hafta yapımın iyi reytingler almasından son derece memnun. Kefaret’in reyting kurbanı olması en büyük korku kaynağı, ancak şu anda böyle bir durum olmadığı da biliniyor.

Fox TV’de yakın bir zaman içinde Savaşçı ve Masumiyet isimli diziler izleyicilerle buluşacak. Çarşamba akşamları dışında kanalın 6 dizisi var. Bu da demek oluyor ki, dizilerden birisi daha yayından kaldırılacak. Peki hangisi? İşte bu soru kanaldaki tüm dizilerin hayranları için can sıkıcı bir soru…

Muhtemel aday Sen Çal Kapımı olarak gözüküyor. Ancak Son Yaz’ın da geçtiğimiz hafta düşen reytingleri can sıkıcı olmuştu. Dizi hayranları da Fox TV’deki bu durumu bildikleri için Kefaret’in reyting kurbanı olmasından endişe ettiklerini sosyal medyada yaptıkları yorumlara yansıtıyor.

Ancak şimdilik Kefaret konusunda ciddi bir sorun olmadığı da biliniyor. İşte dizinin 12. bölümünden 2. fragman: