Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisi izleyenler farkını hemen fark etti!

Kefaret dizisi izleyenler farkını hemen fark etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi pazar akşamları Fox TV’nin yeni kozu… Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizide, Meltem karakteri ile Özge Özacar da dikkat çeken bir çıkış yaptı. Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret’te en dikkat çeken detay, hikayenin çok hızlı akması. Birçok dizide olaylar sakız gibi uzatılırken, bu dizi daha derli toplu ve hikaye noktasında da belirli bir hızda, tam da dozunda ilerliyor.

Kızı kaçırıldıktan sonra onu yeniden bulan Zeynep, şimdi de kızı Elif ile iletişim kurmakta zorlanıyor ve onu büyüten adama muhtaç duruma düşüyor. Sinan ve Zeynep ilişkisi adım adım evliliğe doğru giderken. Ahmet ise Meltem’in hamile olduğu sözleriyle şoke olacak.

İlk iki bölümü ilgi gören ve sosyal medyada da binlerce mesajın paylaşıldığı dizinin 3. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. 6 Aralık akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Zeynep ile kızı yıllar sonra karşılayacak ama bu karşılaşma onun adına çok zor geçecek. Ayrıca Nurgül Yeşilçay’ın hep çocukları ile sorun yaşayan anne rollerinde yer alması da dikkat çekmiyor değil.

Hikayesi ile herkesi etkileyen, izleyenlerin kendilerinden de bir şeyler bulabileceği bir yapım olan Kefaret, anlatım diliyle de ilgi gördü. Kefaret’in 3. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.