Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde çileden çıkartan karar!

Kefaret dizisinde çileden çıkartan karar!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kefaret dizisinin 14. yeni bölümünü 21 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Özellikle Sinan’ın aldığı bir kaar8 Zeynep’e soğuk duş olacak. Sinan Sude’nin koruyucu babası olmak istemiyor… Onu vazgeçiren kişi ise avukat Buket…

Kefaret dizisinin 14. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları videoda bulabilirsin: Zeynep bir yandan anne ve baba hasreti çeken Cansu’nun isyanıyla başa çıkmaya çalışırken diğer yandan da devlet korumasına alınmak istenen Sude’nin hukuki sorunlarıyla uğraşmaktadır.

Zeynep, Sinan’ın kendisiyle evlenip Sude’nin koruyucu ailesi olma planlarından Avukat Buket’in telkinleriyle vazgeçtiğini öğrenip iyice çileden çıkar. Arzu, Cansu’ya ulaşabilmek amacıyla Ahmet’i baştan çıkarabilmek için her yolu denerken Meltem de boş durmayıp savcılığa Zeynep’in sahtekarlık yaparak Sabri’nin mirasına konduğu yönünde bir ihbarda bulunur.

Açılan soruşturma nedeniyle bütün paralarına el konan Zeynep zor günler yaşarken Ahmet hasret çeken Cansu ve Arzu’yu gizlice görüştürmeye karar verir.