Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde çok önemli kararlar!

Kefaret dizisinde çok önemli kararlar!

tarafından ker_def

Kefaret dizisinde 12 bölümlük şimdiye kadar yayınlanan dönem büyük bir beğeni ile izlendi. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur güçlü performansları ile karakterlere güçlü şekilde hayat verdi. Karakterlerin hislerinin izleyicilere geçmesinde, hikayenin sevilmesinde bu performansların çok katkısı oldu.

Kefaret dizisinin reytingleri de şu ana kadar bazen düşüş yaşasa da yine de iyi seviyede geldi. Fox TV ekranında hikayenin hızlı akması da ilginin hiç azalmamasını sağlayan bir başka önemli faktör idi… Kefaret 14 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de 13. yeni bölümü ile yayınlanacak.

Dizinin yeni bölümü önemli gelişmelere sahne olacak. 5 yıldır kızından ayrı olan ve Cansu konusundaki gerçeği öğrenen Zeynep, şimdi de Kartal belası ile uğraşıyor. Önce kızını kaçıran Kartal, sonra da Zeynep’i rehin alıyor.

Kefaret dizisinde çok önemli kararlar! 7

5 yıl önce kaçırılan Elif, Arzu’nun yanında Cansu olarak büyüdü. Ancak şimdi tüm gerçekler ortaya çıktı. Zeynep herkesin hesap vermesini istiyor. Sadece Elif konusunda suçlu olanların değil, Sude konusunda da kendisini kandıranlardan hesap soracak. Ayrıca Sude’nin yasal olarak nasıl bir duruma gireceği de yeni bölümün önemli konularından birisi olarak dikkat çekecek.

Peki Kefaret dizisinin 13. yeni bölümünde başka neler olacak? İşte tüm detaylar: Zeynep, Elif’e kavuştuğuna sevinemeden küçük kız Kartal tarafından kaçırılır.

Aramalar sürerken Sinan, Mehmet ve Arzu’yu gözaltına aldırır ve Kartal’dan gelecek fidye telefonunu beklemeye başlarlar.

Zeynep beş yıldır kızına hasret kalmasına neden olan Arzu’nun Ahmet’in evinde tedavi edildiğini öğrenince deliye döner ve bütün hırsını Arzu’dan alır.

Arzu, Ahmet’in yardımıyla polisin elinden kurtulmayı başarırken Zeynep de Kartal tarafından rehin alınır.

Sinan sevdiği kadını ve kızını kurtarmayı başarabilecek mi? Zeynep’in gerçek kızı olmadığı ortaya çıkan Sude’nin yasal durumu ne olacak?