Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde gerçek ortaya çıktı, hikaye gelişiyor ama reytinglerin hali ne böyle!

Kefaret dizisinde gerçek ortaya çıktı, hikaye gelişiyor ama reytinglerin hali ne böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinin 10 bölümü geride kaldı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi git gide daha da ilginç bir hale geliyor.

Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından uyarlanan senaryonun akışı gayet iyi. Sırlar öyle uzun süre sakız gibi sündürülmüyor. Sude’nin kızı olmadığını öğrenen Ahmet, şimdi de Cansu konusunda ne yapacak, merakla bekleniyor.

Sude’nin kendi kızı olmayabileceği düşüncesi Zeynep’in de aklına yerleştirilmeye başlanıyor… Zeynep, okulda Cansu ile tanışmak istiyor ve anne – kız yıllar sonra birbirlerini görüyor ama farkında değiller. 10. bölümde okulda Sude ve Cansu arasında çıkan kavga ve Zeynep’in de Cansu’yu ilk gördüğü an da dikkat çekici oldu.

Sinan ile Zeynep aşkında neler olacağı, Meltem ve Ahmet ilişkisinin ne yöne savrulacağı gibi konular da dikkat çekecektir. Dizinin hikayesindeki tüm olumlu gelişmelere rağmen dün akşam yayınlanan 10.bölümün reytinglerinin düşük gelmesi çok şaşırtıcıydı.

Sadece ABC1 grubunda 5’in üzerinde kalabilen dizi, total ve AB gruplarında gerilemeye devam ediyor. Dizinin hakkının bu olmadığı ve çok daha yüksek oranlar elde etmesi gerektiğini de ifade etmek lazım.

Peki 31 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan Kefaret’in 11. bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölümden ilk fragman: