Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde kimse bunu beklemiyordu, içinden adeta şeytan çıktı!

Kefaret dizisinde kimse bunu beklemiyordu, içinden adeta şeytan çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde 28 bölüm geride kaldı. Dizinin hayranları heyecanla yeni bölümleri bekliyor. 6 Haziran Pazar günü ekrana gelecek olan 29. bölümde ise herkesi şaşırtacak bir durum ortaya çıkacak. Dizinin yayınlanan fragmanları hikayenin dram yönünün ağırlaşacağına işaret ediyor.

Ayşe hanımın büyük sırrı önceki bölüm ortaya çıkmıştı. Sude’nin gerçek babaannesi olduğunu açıklayan Ayşe hanım herkesi şoke etmişti. Zeynep, Sude ve Elif ile yine bir aile gibi bir arada yaşamayı hayal ederken, bu sefer önüne Ayşe hanım çıkacak.

Sırlarla dolu birisi olarak hikayede yer alan Ayşe hanım karakterine Ayşe Tunaboylu hayat veriyor. 1962 İstanbul doğumlu olan oyuncu, rolünü o kadar başarılı bir şekilde canlandırıyor ki, dizi hayranları takdir etmeden durmuyor.

6 Haziran Pazar günü ekrana gelecek 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Zeynep’i şoke eden kararını açıklayan Ayşe Hanım, Sude’yi de alıp yeni bir yaşama doğru adım atacak. Ancak Ayşe hanımın Zeynep ve ailesi ile ilgili sözleri herkesi şoke edecek.

Ayşe hanım, Münevver’in isyanına karşı şöyle diyor: “O çocuk sizin gibi insanların elinde büyüyecek diye ödüm koptu beni.” Ayşe’nin bu sözlerine dizi hayranlarından sosyal medyada tepkiler gecikmedi. Bir dizi hayranı, “Ayşe hanımın içinden de şeytan çıktı. Ama bu tavırlarıyla Sude’yi çok üzeceğe benziyor. Kadın kaybettiği yılların intikamını alıyor. Egosuna yenik düştü” diye yazdı.

Kim gücü eline geçirir ise gerçek yüzünün ortaya çıktığını belirten dizi hayranları, bu hikayenin masumunun ise Sude olduğunu belirten yorumlar yapıyor.

“Sırf aksiyon olsun diye Ayşe hanımı delirtmeyin” diye mesaj yazan dizi hayranları, sosyal medyada bu tür bir çıkışı Ayşe hanımdan beklemediklerini ifade eden yorumlar yapıyor.