Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde öyle başarılı oldular ki izleyici onlara gıcık oluyor!

Kefaret dizisinde öyle başarılı oldular ki izleyici onlara gıcık oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kefaret dizisinde Arzu olarak izlediğimiz isim Mine Kılıç, başarılı oyuncu son dönemde dizide öne çıkan isim oldu. Şimdiye kadar 17 bölümü yayınlanan dizide Arzu karakteri çok dikkat çekiyor… Özge Özacar ise Meltem olarak dizide bir başka dikkat çeken yan karakterde yer alıyor. Her iki oyuncunun başarılı performansları dizi hayranlarından takdir görüyor.

Meltem, Ahmet’i Zeynep’ten kopartıp almıştı… Arzu’nun Ahmet ile olan ilişkisi ve yaşadıkları da göz önünde bulundurulduğunda hikayenin kilit noktasındaki bir isim olduğu da görülüyor. Arzu karakterinde Mine Kılıç da çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Dizinin yan karakterleri arasında en farklı olan ve izleyicinin de en gıcık olduğu ismin Arzu olduğu da kesin…

Kefaret dizisinde öyle başarılı oldular ki izleyici onlara gıcık oluyor! 8

İzleyiciler de sosyal medyada Mine Kılıç’a başarılı performansında ötürü övgü dolu yorumlar bırakıyor. Kimi dizi hayranları ise Arzu karakteri için gülümseten yorumlar yapıyor. Bir dizi hayranı, “Şu Arzu’nun ağzını burnunu dağıtasım var. O ne kibir, o ne bencillik öyle” diye mesaj bıraktı.

İzleyicilerin takdir mesajlarından Meltem karakteriyle yeteneğini sergileyen Özge Özacar da payını alıyor… Meltem’e ise tepki çok fazla… Arzu ile Meltem, dizinin iki gıcık kapılan karakteri konumunda.

Kefaret dizisinde öyle başarılı oldular ki izleyici onlara gıcık oluyor! 9

“Arzu ve Meltem ikisi de şeytan kadınlar. Yeter artık Zeynep’ten uzak dursunlar” diye yorumlar bırakan izleyiciler, Meltem’in hakkından ise ancak Arzu’nun gelebileceğini düşünüyor.

Birçok dizi hayranı da Arzu’ya fazlasıyla gıcık oluyor. Aynı şekilde Özge Özacar’ın başarıyla hayat verdiği Meltem karakteri de gıcık kapılan bir başka isim… Kefaret dizisinde izleyiciler hikayeye çok bağlandı. Tutkulu bir şekilde yapımı takip edenler, Teşkilat gibi güçlü bir diziye kendilerini kaptırmadan, Kefaret’te kalmaya devam ediyor.

Birçok dizi izleyicisi Teşkilat başlayınca kendi yapımlarını bıraktı ve TRT1’e geçti… Ancak Kefaret, pazar akşamları yayınlanan Arıza, Menajerimi Ara ve Hercai gibi ciddi bir düşüş yaşamadı. Bu da Kefaret izleyicilerinin hikayeye olan bağlılığını gösteriyor.

Sinan ile Zeynep’i artık mutlu görmek istediklerini belirten dizi hayranları, 21 Mart Pazar akşamı 18. yeni bölümü de heyecanla bekliyor.