Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde sinir bozan iki yeni gelişme!

Kefaret dizisinde sinir bozan iki yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisinde şimdiye kadar 13 bölüm yayınlandı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok güzel bir şekilde ilerliyor. Hiçbir abartının olmadığı, akıcı bir anlatımla sunulan dizinin hayranları da yeni bölümü büyük bir heyecan ile bekliyor.

İlk başlarda Mert Fırat ile Nurgül Yeşilçay eşleşmesini eleştirenlerin ne kadar hatalı olduklarını Zeynep – Sinan çifti geçen 13 bölümde sergiledi. ZeySin hayranları etiketlerle bu çifti öne çıkartırken, dizinin değerinin bilinmemesine yönelik isyan da sosyal medyada dikkat çekiyor. Birçok dizi gibi Kefaret’in gündem olamamasını eleştiren kimi hayranlar, hikayesi saçma dizilerin daha çok konuşulmasından rahatsız olduklarını ifade eden yorumlar yapıyor.

Kefaret, Zülfü Livaneli’nin kitabındaki bir hikayeden Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırıldı ve dizi başladığında bu yana da çok iyi bir hikaye sunumu sergiliyor. Zeynep ve Sinan karakterlerinin büyük bir sınama geçireceği 14. yeni bölümde de izleyicileri sinir edecek iki konu dikkat çekecek.

Özge Özacar’ın başarıyla canlandırdığı Meltem karakterinin Zeynep hakkındaki safsatalarına izleyiciler adeta çıldıracak. Bir diğer gelişme ise Sinan konusunda yaşanacak. Sinan’ın Sude konusunda Zeynep’i yalnız bırakması, koruyucu aile olmak istememesi izleyicileri rahatsız edecek bir başka detay olarak dikkat çekiyor.

Kefaret dizisinde sinir bozan iki yeni gelişme! 7

Nurgül Yeşilçay’ın karlı Polonezköy pozundaki keyifli halinden farklı olarak, Zeynep karakteri için bu bölümde kötü gelişmeler peş peşe geliyor.

Peki Kefaret’te başka neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Zeynep bir yandan anne ve baba hasreti çeken Cansu’nun isyanıyla başa çıkmaya çalışırken diğer yandan da devlet korumasına alınmak istenen Sude’nin hukuki sorunlarıyla uğraşmaktadır. Zeynep, Sinan’ın kendisiyle evlenip Sude’nin koruyucu ailesi olma planlarından Avukat Buket’in telkinleriyle vazgeçtiğini öğrenip iyice çileden çıkar.

Arzu, Cansu’ya ulaşabilmek amacıyla Ahmet’i baştan çıkarabilmek için her yolu denerken Meltem de boş durmayıp savcılığa Zeynep’in sahtekarlık yaparak Sabri’nin mirasına konduğu yönünde bir ihbarda bulunur. Açılan soruşturma nedeniyle bütün paralarına el konan Zeynep zor günler yaşarken Ahmet hasret çeken Cansu ve Arzu’yu gizlice görüştürmeye karar verir.

Kefaret 14. yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de FOX’ta!