Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde sorunlar üst üste birikti!

Kefaret dizisinde sorunlar üst üste birikti!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yaz ekranında devam kararı verilen dizinin hikayesi akıcı bir şekilde ilerliyor. Nurgül Yeşilçay,Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin iyi bir izleyici grubu bulunuyor. Dizi her ne kadar yaz ekranında gün değişikliği nedeniyle reyting düşüşü sergilese de yoluna devam ediyor.

Kefaret dizisinin şimdiye kadar 32. bölümü yayınlandı. Yeni günü olan perşembeleri yaz ekranında sınav vermeye devam eden Kefaret’in 33. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizide yaşanacakların detayı ve fragmanı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kefaret dizisinde sorunlar üst üste birikti! 7

Kefaret 33.bölümde işler iyice karışıyor. Özellikle Zeynep karakterinin kararları Sinan’ı fazlasıyla etkiledi. Sinan, Zeynep ile arasını düzeltmek için uğraşır. Ahmet çocukları kamp tatiline götürür. Ancak kampta beklenmedik olaylar yaşanacak. Ahmet, çocuklarının gözü önünde yere yığılacak. Zeynep ise telaşla Sinan’ı aramak durumunda kalacak.

Münevver Deniz ile Kıraç’ın yeni bir aşka yelken açtıklarından habersiz bir şekilde aşkına karşılık bulmak için çırpınır. Meltem yuva açılışı için son rötuşları yapar.

Can babasını Arzu ile olan ilişkisi hakkında sıkıştırır. Fulya hamile olduğunu öğrenir…

İşte 8 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kefaret 33. bölüm fragmanı: