Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisini bıraktı, Seksenler dizisine katıldı!

Kefaret dizisini bıraktı, Seksenler dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde yer alan isimlerden birisi de Efe Deprem olmuştu… Burcu Altın ile evli olan Efe Deprem, Kefaret dizisinde Mehmet karakterine hayat verdi. Oyuncu 21 bölüm boyunca da hikayede yerini aldı.

Kefaret dizisinden ayrılan Efe Deprem, özellikle sinema filmleri ile tanınan birisi. Badem Şekeri isimli 5 serilik sinema filminde Efe Deprem, Orhan Öğretmen karakterine hayat vermişti.

Efe Deprem’in TRT1 ekranında haftalık dizi olarak yayınlanacak olan Seksenler dizisine katıldığı ortaya çıktı. 2 sezondur TRT1’de hafta içi yayınlanan günlük dizi formatında izleyicilerle buluşan Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’den itibaren haftada bir kez yayınlanacak.

4 yıl aradan sonra İlker Ayrık’ın yeniden hikayeye döndüğü Seksenler dizisine Zeynep Demirel ile Reha Özcan da katılmıştı. Diziye katılanlardan birisinin de Efe Deprem olduğu ortaya çıktı.

Kefaret dizisini bıraktı, Seksenler dizisine katıldı! 7

Efe Deprem ile birlikte dizide eşi Burcu Altın da rol alacak. Beni Böyle Sev, Tozkoparan gibi yapımlarda rol alan Burcu Altın, eşi ile aynı sette olmanın deneyimini yaşayacak.

Burcu Altın; Şoray Uzun ve Ayşe Tolga’nın canlandırdıkları karakterin kızları Aslı’ya hayat verecek. Efe Deprem ise bu çiftin damatları Zafer rolüyle ekrana geliyor.