Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinin iki güzeli Nurgül Yeşilçay ile Özge Özacar selfi çekerken çocuklar gibi eğlendi!

Kefaret dizisinin iki güzeli Nurgül Yeşilçay ile Özge Özacar selfi çekerken çocuklar gibi eğlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisinin iki kadın oyuncusu çekimler sırasında sette kameralar tarafından görüntülendi. Dizide Zeynep olarak izlediğimiz Nurgül Yeşilçay ile Meltem karakterini canlandıran Özge Özacar, birlikte selfi çekti, instagram için video kaydetti. İşte o anlar da kameralara takıldı.

Aşağıdaki videoda da yer alan o anlarda iki ünlü ismin eğlenceli halleri dikkat çekti. İkilinin instagram’a fotoğraf ve video koymak için bu kadar çok çaba harcaması da ayrıca ilgi konusu oldu.. Dizinin çok iyi gittiğini belirten Nurgül Yeşilçay, yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirtti.

Set arası verdiklerini ve o anlarda bu çekimleri yaptıklarını belirten Yeşilçay, Özacar ile sahnelerinin olduğunu ve temponun da hiç düşmediğini ifade etti. Pandemi nedeniyle evden işe, işten de eve bir tempo yaşadığını anlatan oyuncu, hayatında farklı bir şey olmadığını da belirtti.

Oyuncu geçtiğimiz yıl yapımcı Necati Kocabay ile evleneceği ile ilgili birçok magazin haberine konu olmuştu. Pandeminin araya girdiğini belirten Yeşilçay, “Pandemi oldu, pandemiden dolayı askıda kaldı. Pandemi biterse yazın düşünüyoruz. Geçen astrologların programına çıktım. Dinçer (Güner) ile Hande (Kazanova). Bana tarihler verdiler, o tarihlere bakacağım” ifadelerini kullandı.

Yeşilçay, “Pandemi de bizi bitirdi, sıkıldık, bir an önce normala döneriz” diye konuştu.