Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinin Meltem’i Özge Özacar’dan büyük dizi itirafı!

Kefaret dizisinin Meltem’i Özge Özacar’dan büyük dizi itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özacar, kış sezonunun hikayesi ile öne çıkan Kefaret isimli Fox TV dizisinde Meltem karakterine hayat verdi. Oyuncu ayrıca Seyyar isimli PuhuTV projesinde de Çiğdem karakterine hayat veriyor.

Son haftalarda hem Kefaret hem de Seyyar isimli dizilerin setlerinde yer almak durumunda kalan genç oyuncu, bunun kendisini çok zorladığını itiraf etti. Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Özge Özacar, iki dizide aynı dönemde yer almanın çok zor olduğu itirafında bulundu.

Kefaret dizisinin Meltem'i Özge Özacar'dan büyük dizi itirafı! 7

Kefaret’te Meltem olarak çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, Cuma günleri yayınlanan Seyyar isimli puhutv dizisinde başrolde bulunuyor. Özacar, “Aynı anda iki dizi çekmek nasıl, zor değil mi?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

“Çok zor. Hayatımda gerçekten hiç bu kadar 24 saatin 24’ünü hissettiğim bir dönem hatırlamıyorum. Allah’tan normalde de vaktini çok iyi değerlendiren birisiyimdir. Her bir saat her yarım saat benim için çok kıymetlidir. Spontan hareket etsem dahi, bir günü hareketli, verimli geçirebilen bir insanım. Bazen Kefaret setinden çıkıyorum, Seyyar’ın setine gidiyorum. Seyyar’ın setindeyken, Kefaret’in ertesi gün set saati geliyor. Nasıl yetişeceğiz diyorum ama çok şükür iki ekipte de çok sevdiğim insanlarla çalıştığım için ve çok güzel çalışkan ekip arkadaşlarım olduğu için keyifle gidiyorum. Bir tık uykusuz, bir tık yorgun, zor ama keyifli.”

Oyunc, programda hayranlarından gelen soru üzerine erkek arkadaşının olmadığını da belirtti.