Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinin Zeynep’i Nurgül Yeşilçay bazen sosyal medyayı boşluyor ama çok da seviyor!

Kefaret dizisinin Zeynep’i Nurgül Yeşilçay bazen sosyal medyayı boşluyor ama çok da seviyor!

tarafından ker_def

Kefaret isimli Fox TV dizisinde Zeynep karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam eden Nurgül Yeşilçay, sosyal medya ile ilgili fikirlerini bir dergideki röportajında anlattı.

Ünlü oyuncunun 2,5 milyon kişi tarafından takip edilen instagram hesabı bulunuyor. Paylaşım yapmayı da seven oyuncu, zaman zaman ise paylaşımlara ara verebiliyor. Mart ayında instagram’ı çok boşladığını belirten bir paylaşım yapmıştı. Kimin ne yaptığını hiç merak etmediğini ama normalleşme başlayınca bunun kendisine iyi geldiğini belirtmişti.

Nurgül Yeşilçay için sosyal medyanın hayatında anlamı büyük. Çünkü dünyada neler olup bittiğini öğrendiği araçlardan birisi. Ayrıca direkt hayranları ile karşı karşıya ve aracı olmadığı için de söylemek istediğini ilk elden iletebiliyor.

Sosyal medyanın bu faydalarına değinen Yeşilçay, şunları anlattı: “Etkileşim halinde olmayı seviyorum. Artık herkesin kendi gazetesi oldu, bir şey söylemek istediğinde birinci ağızdan bunu iletebiliyorsun. Arada aracı olmadığı için daha sıcak bir iletişim kuruyorsun. Dünyada neler oluyor daha kolay fikir sahibi olabiliyorsun. Bence sosyal medya güzel bir şey…”

Kefaret dizisinin Zeynep'i Nurgül Yeşilçay bazen sosyal medyayı boşluyor ama çok da seviyor! 7