Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kefaret dizisiyle beğenilen Nurgül Yeşilçay’dan etkileyici mesajlar!

Kefaret dizisiyle beğenilen Nurgül Yeşilçay’dan etkileyici mesajlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Umudum Olur Musun? isimli derneğin ödül gecesine katılan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, aldığı ödül ile büyük gurur yaşadı. Törende yaptığı konuşmasıyla da dikkat çeken ve en iyi kadın oyuncu ödülünü Nurgül Yeşilçay, her zaman derneğin yanında olacağını ifade etti. Kefaret isimli Fox TV dizisine yaz ortasında veda eden ünlü oyuncu, aldığı ödül ile büyük gurur yaşadı.

10 yıl önce giydiği kıyafet ile törene katıldığını belirten Nurgül Yeşilçay, röportaj sırasında oğlu Nejat’ı da yanına çağırdı. Oğlunun annesinin boyunu geçtiği de görüldü… Oğlunu bodygurad olarak tanıtan ünlü oyuncu, esprili sözleriyle dikkatleri çekti.

Siyahlar içinde dekolteli bir kıyafet ile törene katılan oyuncu, “10 yıl önceki kıyafetim bu. Eda Güngör’ün kıyafetiydi. Ben artık sürdürülebilir modaya gerçekten inanıyorum. Artık hepimizin doğa için bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Tüketim çılgınlığına karşı eski kıyafetlerini dönüştürerek kullanmayı tercih ettiğini belirten ünlü oyuncu, topluma da önemli bir mesaj verdi.

“Ben artık eski kıyafetlerimi dönüştürüp, tekrar tekrar giymeyi planlıyorum. Sadece ihtiyacım dahilinde alışveriş yapmak istiyorum. Herkesin de bunu yapması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir şeye dikkat çekmek istiyorum.”

Marka takıntısı olmadığını anlatan Nurgül Yeşilçay pazardan alıp giydiği kıyafetler olduğunu da ifade etti. İlk zamanlar kendisinin de marka giyinme takıntısına kapıldığını itiraf eden oyuncu, bu noktada menajerlerin yönlendirmelerine gönderme yaptı.

Nurgül Yeşilçay artık bu takıntılara katılmadığını ve kaliteli ürün kullanmanın önemli olduğunu anlattı.

Doğanın alarm verdiğini, susuzluk, yangınlar ve kuraklık konularının önemli olduğunu belirten oyuncu, toplumsal duyarlılık gösterilmesi gerektiğini anlattı.