Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret ekranlara veda etti! Mert Fırat’ın Kefaret’e vedası da muhteşem oldu!

Kefaret ekranlara veda etti! Mert Fırat’ın Kefaret’e vedası da muhteşem oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve Zülfü Livaneli’nin Konstaniyye Oteli isimli romanından uyarlanan Kefaret dün akşam final bölümüyle ekranlara veda etti. 35. bölümüyle ekranlara veda eden dizinin son bölümü izleyicilerini son kez ekrana kitledi.

Yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu Kefaret dizisinin senaryosunu Mahinur Ergun ile Melih Çam’ın kaleme alıyordu. Dizinin başrollerinde ise Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi usta oyuncular vardı.

Kefaret ekranlara veda etti! Mert Fırat'ın Kefaret'e vedası da muhteşem oldu! 7

Ancak dizi deneyimli oyuncularına rağmen bir türlü istediği reytingleri elde edemedi. Reytingleri çok uzun süredir kötü olan dizi 35. bölüme kadar direndi ancak en sonunda final yaptı.

Son bölümde Arzu, Ahmet’in bebeğini doğururken hayatını kaybetti. Hem de Zeynep’in kollarında… Son anında Zeynep’ten kendisini affetmesini isteyen Arzu’yu Zeynep affetti. Ve Arzu bebeğini Zeynep’e teslim ederek son nefesini verdi.

Her ne kadar kötü bir karakter olsa da Arzu’nun ölümü izleyicileri de üzdü. Arzu, son anında af dileyerek kendini hem Zeynep’e hem de izleyiciye affettirdi.

Kefaret dizisi nihayet dün akşam sona erdi. Dizinin başrol oyuncusu Mert Fırat da Instagram hesabından yazdığı uzun bir mesajla ekip arkadaşlarına veda etti. Fırat mesajında şunları yazdı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mert Fırat (@mert_firat)’in paylaştığı bir gönderi

“Neredeyse 1 yıla yakın birlikteliğin sonuna geldik. Bizleri hiç yalnız bırakmayan seyircilerimize çok teşekkür ederiz. En yakın zamanda başka projelerde buluşmak dilekleriyle… Değerli @mesuderarslan hocamla ve @necoakdeniz ‘le #İntikam dizisiyle başlayan sürecimizin 3. işi de #Kefaret oldu, hakları ödenmez gerçekten.

Canımız @nurgulyesilcayy ‘la rüzgar gibi geçen 2. Projemiz ve bakalım daha kaçıncıyı birlikte göğüsleyeceğiz, onun partnerliği paha biçilmez. Yeni tanıdıklarım, ilk set deneyimi olanlar, kıdemli ustalarımız ve tabii ki emekçi set ekibi olmasa bir adım ileri gidemezdik.

Sabırlarına, emeklerine ve hiç bitmeyen enerjilerine çok teşekkürler. Son olarakta bu işe cesaret eden ve bizleri bir araya getiren @25film @firatdparlak, #KorayŞahin ve senaristimiz pek değerli @mahinurergu34 hanımefendiye de teşekkürlerimizi sunarım.”