Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret final öncesi reytinglerde düşüşte, Kazara Aşk’ın reytingleri moral bozucu!

Kefaret final öncesi reytinglerde düşüşte, Kazara Aşk’ın reytingleri moral bozucu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Televizyon ekranında izlenme oranlarının bir hayli gerilediği, tv8’de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının birincilikler elde ettiği bir dönem yaşanıyor… Diziler arasındaki rekabet ise yaz ekranında da sürüyor. Perşembe akşamları ekranda iki yapım var.

Fox TV’de yayınlanan Kefaret dün akşam 34. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Kanalın 35. bölümde final yapacağı ortaya çıkan Kefaret, gün değişikliği sonrası reytinglerde yaşadığı kayıplar ile dikkat çekiyor. Gelecek hafta bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayacak olan Kefaret dizisi, 29 Temmuz Perşembe akşamı 35. bölümüyle birlikte final yapacak.

Reytinglere gelirsek, dizinin 34. bölümü yine ortalamaların altında kalan sonuçlar aldı. Yaz ekranında artık bu reytinglere de alışmak gerekiyor. Kefaret tüm kişilerde üçüncü ve ABC1 grubunda ise günü dördüncü sırada bitirdi. Ancak dizinin AB grubunda 15. sırada yer alması dikkatleri çekti.

Kefaret final öncesi reytinglerde düşüşte, Kazara Aşk'ın reytingleri moral bozucu! 7

Yaz ekranında romantik komediler arasında dikkat çekenlerden birisi de Star TV’de yayınlanan Kazara Aşk dizisi. Başladığı günden bu yana beklenen ilgiyi bir türlü göremeyen dizinin reytingleri de düşük gelmeye devam ediyor.

Kazara Aşk dizisinin tüm kişilerde dördüncü olan dün akşam yayınlanan bölümü ABC1’de yedincilik elde etti ve AB grubunda ise günü 13. sırada tamamladı…

Şimdiye kadar 4 bölümü yayınlanan Kazara Aşk, tüm romantik komediler arasında en düşük reytingleri elde eden dizi olarak öne çıkıyor. Star TV’nin projenin devamı için tanıtım faaliyetlerini aktırmasının iyi olabileceğini söyleyebiliriz. Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı gibi komedi yönü ağır basan bir yaz dizisi konumunda.