Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret ile Arıza’nın müthiş reyting yarışını kim kazandı? Menajerimi Ara geriden izliyor!

Kefaret ile Arıza’nın müthiş reyting yarışını kim kazandı? Menajerimi Ara geriden izliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Kefaret ve Arıza, dün akşam reytinglerde yine müthiş bir yarışa tutuştu… Fox TV’nin sevilen dizisi Kefaret, kısa sürede kendi kitlesini oturtmayı başardı. Arıza ise sezon başından bu yana iyi sonuçlar alarak ilerliyor ve izleyicisi de sadık bir şekilde dizinin yanında duruyor.

27 Aralık Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümler ile Arıza ve Kefaret arasındaki müthiş bir yarışı izledik. Arıza, dün akşam iyi bir yükseliş sergiledi ve hem totalde hem de ABC1 grubunda günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Kefaret ise AB grubunda günün en çok izlenen dizisiydi.

Kefaret 5-6 arası oranlarla kendi kemik kitlesini yaratmış gibi bir görüntü çiziyor. Dizinin hikayesi de güzel akıyor ve oyunculuk performanslarıyla da dizinin iyi bir durumda olduğunu görüyoruz.

Show TV’nin sevilen yapımı Arıza da güçlü bir konum elde etti. Bir ara gerileyen reytingleri bu hafta toparlayan Arıza, Kefaret ile yarışında bu hafta çok iyi sonuçlar aldı ve 5-7 arası oranlar elde etti.

Kefaret ile Arıza'nın müthiş reyting yarışını kim kazandı? Menajerimi Ara geriden izliyor! 3

Star TV’nin sevilen Menajerimi Ara dizisi ise 4’lü reytingleri ile dikkat çekiyor ve 5’i zorlayacak gibi duruyor. Dizinin Arıza ve Kefaret’i bir tık geriden takip etmesine rağmen sonuçlarının fena olmadığını söylemek lazım.

atv’nin Maria ile Mustafa dizisi dün akşam 17. bölümü ile final yaptı. TRT1’in Tövbeler Olsun dizisi ise kendi kemik izleyici kitlesini ekrana oturtmayı başarıyor. 10 Ocak 2021 pazar akşamı bu rekabete atv’nin Hercai ile katılacağını ve reytinglerin de yeniden şekilleneceğini hatırlatalım.

İşte 27 Aralık Pazar gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kefaret ile Arıza'nın müthiş reyting yarışını kim kazandı? Menajerimi Ara geriden izliyor! 4