Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret öyle bir dizi ki, izleyenin karnına ağrılar giriyor, izlemeyen çok şey kaçırıyor!

Kefaret öyle bir dizi ki, izleyenin karnına ağrılar giriyor, izlemeyen çok şey kaçırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret dizisi, ilgi çeken hikayesi ile her hafta yeni bir heyecanı ekrana taşıyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin 12.yeni bölümü de 7 Şubat akşamı izleyicilerle buluşacak. Cansu ve Sude ile aynı evde kalan Zeynep, tüm gerçeklerden habersiz bir şekilde kendi duyguları ile baş başa kalıyor.

Cansu’nun mırıldandığı şarkıya verdiği tepki Zeynep’i bir hayli düşündürecek. Kefaret’in 12. bölüm fragmanına yansıyan görüntülere bakılır ise, Cansu konusunda Zeynep’in aklının biraz karışmaya başlayacağını anlayabiliyoruz. Dizi hem hikayesi hem  oyunculuk performansları ile gayet ile ilerliyor. Reytingleri de ortanın üzerinde olan dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Kefaret’i sürekli gündemde tutmaya gayret ediyor. Zira dizi bunu da hak ediyor.

“Finale gidecek diye çok korkuyorum” diye yorum yazan dizi hayranları, yapımı izlerken karınlarına ağrılar girdiğini de belirtiyor. Yeni bölümde neler olacağını da çok merak ettiklerini belirten Kefaret izleyicileri, gözlerini bile kırpmadan takip ettiklerini de sosyal medya yorumlarına yansıttı. Diziyi izlemeyenlerin çok şey kaçırdığını belirten yorumları da sosyal platformlardaki yorumlarda görebilirsiniz.

Kalitesi ile göz dolduran dizide, Cansu konusundaki gerçeklerin yakın bir zaman içinde ortaya çıkması da bekleniyor. Zira dizi hikayeleri, sırları öyle sündürerek değil, belirli bir gerçeklik ile sunuyor ve Cansu konusunun da kısa sürede netleşmesi beklentiler arasında.

Kefaret dizisinde Sinan’ın neden Zeynep’e gerçek kızı konusundaki hakikati anlatmadığını herkes merak ediyor. Sinan, Arzu’yu adeta rehin alacak ve Zeynep’e Cansu ile birlikte zaman geçirmesi için şans tanıyacak.

İşte Kefaret dizisinin 7 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak olan 12. bölümünden 2. fragman: