Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret’in Nil’i Ege Kökenli’nin aklı yiyemediklerinde kaldı!..

Kefaret’in Nil’i Ege Kökenli’nin aklı yiyemediklerinde kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  2010 yılından bu yana birçok farklı projede rol alan oyuncu Ege Kökenli,  Asla Vazgeçmem, Kap Atışı, Aykut Enişte, Güneşin Kızları, Menajerimi Ara, Yasak Elma ve Benim Tatlı Yalanım’ın da aralarında bulunduğu iddialı projelerde yer aldı.

Oyuncu en son Fox TV ekranlarında geçtiğimiz sezon final yapan Kefaret de Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi tecrübeli isimlerle birlikte rol almış ve  ‘Nil’ karakterine hayat vermişti.

Kefaret’in ardından Blu TV dizisi Doğu’da Doğu Demirkol ile kamera karşısına geçen oyuncu dizide ‘Zeynep karakterine hayat verdi. Ege Kökenli, şu sıralar bir projede yer almıyor.

Geçtiğimiz günlerde Mardin ve Urfa şehirlerini gezen ve instagram hesabından sık sık fotoğraflar paylaşan oyuncunun aklı Urfa mutfağında kaldı.

Kefaret'in Nil'i Ege Kökenli'nin aklı yiyemediklerinde kaldı!.. 8

Mardin’den bol bol fotoğraf paylaşan Ege Kökenli, İstanbul’a döndü ancak anlaşılan o ki, aklı hala oralarda kaldı. Oyuncu bu konudaki hissiyatını instastorysinden yaptığı eğlenceli bir paylaşımla anlattı.

Kefaret'in Nil'i Ege Kökenli'nin aklı yiyemediklerinde kaldı!.. 9

Instagrama köpeğiyle beraber fotoğrafını koyan Ege Kökenli, ‘Urfalı Zeyno ve Karabaş diyebilir miyiz’ yazdığı paylaşımında ‘Aklım hala orada, özellikle yiyemediklerimde’ yazarak takipçilerini güldürdü.