Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret’in Sinan’ı Mert Fırat’ın inanılmaz değişimine şaşıracaksınız!

Kefaret’in Sinan’ı Mert Fırat’ın inanılmaz değişimine şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Mert Fırat, yeni sezonun güçlü dizilerinden Kefaret ile ekrana döndü. Fox TV’de yayınlanan ve Pazar akşamları iyi sonuçlar alan Kefaret’te Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile birlikte başrolde bulunan oyuncunun güçlü performansı da hayranları tarafından alkışlanıyor.

Kefaret dizisi hikayesi ve iyi oyunculuk performansları ile göz doldururken, Sinan karakterinde Mert Fırat ise izleyicilerin gözüne biraz farklı gelmeye başladı. Bunun en önemli nedeni ise oyuncunun son dönemde bir hayli kilo vermesi oldu.

Fit hale gelen ve bunu da instagram’dan yayınladığı paylaşımlarla gösteren Mert Fırat, yeni halini paylaştı ve şöyle yazdı: “Sabah çok erken saatte, gözler biraz kısık. Zayıfladım mı?”

Kefaret'in Sinan'ı Mert Fırat'ın inanılmaz değişimine şaşıracaksınız! 7

Mert Fırat’ın yakın arkadaşlarından Didem Balçın, kalp emojisi ile birlikte çok zayıfladığın ifade etti.

Oyuncunun eşi İdil Fırat ise, “Cevap veriyorum, çok” diye yorum bıraktı. Birçok hayranı ise Kasım ayında dünyaya gelen kızı Seyhan Mia’dan sonra Mert Fırat’ın bir hayli değiştiği yönünde oldu.

Takipçileri ise, “Çünkü baba olmak bunu gerektirir” diyerek kızı ve eşi ile mutlu bir ömür dilediklerini belirten yorumlar bıraktı.