Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret’in Zeynep’i Nurgül Yeşilçay ile, Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in 2021’e güzel başladı!

Kefaret’in Zeynep’i Nurgül Yeşilçay ile, Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in 2021’e güzel başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi oyuncuları, birçok vatandaş gibi, felaketlerle dolu 2020’nin ardından yeni yılı umutla karşıladı. Kefaret dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay ile, Kuzey Yıldızı’nda başarılı performansı ile göz dolduran Aslıhan Güner, yeni yılın ilk paylaşımlarını yaptı.

Pazar akşamları Mert Fırat ile birlikte Fox TV ekranında Kefaret dizisinde rol almakta olan Nurgül Yeşilçay, esprili mesajıyla 2021 yılının gelişini aşağıdaki fotoğrafı ile kutladı… Dizi setinde karavanda çekilen fotoğrafını yayınlayan oyuncu, “2021 oldu mu? Şöyle bi içim geçmiş” diye esprili bir mesaj da yazdı. Takipçileri ise ünlü oyuncuya olan hayranlıklarını dile getirdi ve Kefaret dizisindeki performansını da öven yorumlar yaptı.

Kefaret'in Zeynep'i Nurgül Yeşilçay ile, Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in 2021'e güzel başladı! 11

2021 yılında güzelliğini sergileyen ve ışıltısıyla da her geçen gün daha da çok hayrana sahip olan Aslıhan Güner de, özel bir pozunu instagram hesabından yayınlandı.

Cumartesi akşamları Show TV ekranında İsmail Demirci ile birlikte Kuzey Yıldızı dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, güzelliği ile yine hayranlarını mest etti. “Çok güzelsin” diye yorum bırakan takipçileri, ateş ve kalp emojileri ile ünlü oyuncunun paylaşımına destek oldu.

Kefaret'in Zeynep'i Nurgül Yeşilçay ile, Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in 2021'e güzel başladı! 12