Ana sayfa Dizi Haberleri Kehribar dizisi farkını hissettiriyor!

Kehribar dizisi farkını hissettiriyor!

tarafından ker_def

kehribar_1bolum_2_d3

GÜRKAN UYGUN (Orhan Yarımcalı)

Dizide uzun süreli bir hasretlik var; bir yarım kalmışlık öyküsü… 20 yıl sonra bu aşkın bitip bitmeyeceğini hepimiz göreceğiz. Ama bence, insan içinde özenle yeşertip yaşattığı sevgiyi bir çırpıda silemez; içinde tutar. Aradan 100 yıl da geçse o sevgi sönmemişse aşk da bitmez. Almanya’dan dönüş, başta bütün Mudanya’yı etkiliyor.

İZLEYİCİ ‘KEHRİBAR ‘DA HAYATI GÖRECEK
Dizide yarım kalan aşkın haricinde aileler arasında süregelen bir toprak davası da var. Bu yüzden hem ‘Orhan’ ve ailesi, hem de ‘Leyla’ ve ailesi etkilenecek. Herkesin içinde sonu gelmemiş bir öykü vardır mutlaka. Burada ‘Orhan’ yarım kalan hikayesini tamamlarken, izleyici de ‘Orhan’ın hayatını en az kendi hayatı kadar özümseyecek, her bölümde kendinden bir parça bulacak. İzleyici, ‘Kehribar’da hayatın içinden bir hikaye görecek.
Senaryonun özgünlüğü, çekimlerde ekipçe gösterilen özen ve başarılı oyuncu kadrosunu bir araya getirdiğinizde izleyicinin sonraki bölümünü merakla beklediği bir iş ortaya çıkıyor. Hikaye örgüsünün çok iyi kurgulandığı ve izleyiciyle özdeşleşen bir işin başarıldığına inanıyorum; hepsi birbirine bağlı.