Ana sayfa Sosyal Medya Kemal Doğulu, ‘yeter be’ diyerek isyan etti, hatta dangalak diyerek üslubunu sertleştirdi!

Kemal Doğulu, ‘yeter be’ diyerek isyan etti, hatta dangalak diyerek üslubunu sertleştirdi!

tarafından ker_def

Kemal Doğulu ‘yeter be’ diyerek sosyal medyadaki yorumlara isyan etti.

Bir dönem televizyon programlarında da yer alan şarkıcılık yapan aynı zamanda DJ olarak da tanınan Kemal Doğulu, sosyal medyada hakkında çıkan olumsuz yorumlara çok kızdı.

Küfür ve hakaretler ile karşılaşan Doğulu, bu duruma bir hayli sinirlendi ve sosyal medya hesabından da isyanda bulundu.

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında jüri üyeliği yaparak geniş kitleler tarafından tanınan Kemal Doğulu, sosyal medya üzerinden kendisi hakkında hakaret içerikli yorum yapanlara küfür yağdırdı.

Kemal Doğulu, twitter hesabından şu mesajları yayınladı:

“Elinde klavyesi olan herkes şakır şakır küfür edip saldırıyor. Tamam, bundan sonra küfürbazın önde gideniyim. Güneş yüzü görmemiş küfürler sıralayacağım. Sen küfür ediyorsun sıkıntı yok, ben edemiyor muyum?

Bundan sonra sessizliğimi bozuyorum, sizin seviyenize iniyorum. Hak edene hak ettiğini vereceğim. Yeter be yeter! İnsanım yahu ben de. Yıllardır küfür kıyamet, ne anam kaldı ne bacım. Sustum sustum ama buraya kadar. Bundan sonra en ufak küfür edenin donuna kadar alacağım. Yaşı küçük olan dangalakların da ailesinin canını sıkacağım. Fotosuz isimsiz olmanız da farketmez!”

Kemal Doğulu, 'yeter be' diyerek isyan etti, hatta dangalak diyerek üslubunu sertleştirdi! 7