Ana sayfa Sinema Kemal Sunal’ın Salako filmi yeniden Show TV ekranında

Kemal Sunal’ın Salako filmi yeniden Show TV ekranında

tarafından ker_def

Salako filmi 30 Nisan Perşembe günü Show Tv’de izleyicilerle buluşuyor. Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı “Salako” Perşembe akşamı Show TV’de!

Saf bir adam olan Salako’yu yaşadığı yerde kimse ciddiye almamaktadır. Genç adam gönlünü köyün ağasının kızı Emine’ye kaptırmıştır. Bir gün sevmediği bir adam ile evlendirilmeye zorlanan Emine, çareyi Salako’dan yardım istemekte bulur. Emine, kendisini kaçırması için Salako’ya baskı kurar ve bu sayede sevdiği adam Hamido’nun yanın gitmeyi planlar. Emine’nin baskıları sonucu genç kızı kaçıran Salako, eşeği Kadife ile birlikte köyden kaçmaya başlar.

Emine’nin de kendisini sevdiğini düşünen Salako, gerçekten ikisinin evleneceğini düşünür. Hamido’ya ulaşmaya çalışırken Salako’yu da türlü bahanelerle kandıran Emine ise Hamindo’ya ulaştığında beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır.

Hamido, Emine’nin kaçıp kendisine gelmesi ile dalga geçer ve genç kızı babasına götürmek için alıkoyar. Bu sırada yaşanan bir dizi tesadüf Salako’nun Hamido’yu ve diğer eşkıyaları alt etmesine neden olur. Herkesin saf olarak gördüğü Salako’nun eşkıyaları alt etmesi, kısa sürede köyde büyük ses getirir. Bu sırada Salako’da Emine’nin gerçek yüzünü görmeye başlar.

“Salako ”, 30 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!