Ana sayfa Müzik Kenan Doğulu, yaz maratonunda dur durak bilmiyor!

Kenan Doğulu, yaz maratonunda dur durak bilmiyor!

tarafından ker_def

Kenan Doğulu’dan 20 günde 8 konser, 240 şarkı, 24 saat sahne

Türk pop müziğinin önemli bestecisi ve yorumcusu Kenan Doğulu, yaz aylarında konser maratonuna dur durak bilmeden devam ediyor.

Güçlü yorumu ve enerjisiyle, sahnesi en çok beğenilen isimlerden olan Doğulu, Ağustos ayının ilk yarısında 8 konser daha verecek. Kenan Doğulu, tatil beldeleri olan Bodrum, Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Kuşadası ve Datça’da sevenleriyle buluşacak. Her konserinde 3 saat sahnede kalarak 30 şarkı söyleyecek olan Kenan Doğulu, toplamda 24 saat sahnede kalarak 240 şarkı söylemiş olacak.

Kenan Doğulu, özel bir seçkiyle oluşturduğu repertuarı, yeni düzenlemeleri, Türkiye’nin en iyi müzisyenlerinden oluşan orkestrası ile sevenlerini müzik yolculuğunda çok özel bir gezintiye çıkaracak.

Doğulu, yaz turnesine kapsamında sıradaki konserini 27 Temmuz Cumartesi günü Caresse Bodrum Buddha-Bar Beach sahnesinde verecek. Kenan Doğulu şarkılarını Caresse Bodrum’un büyüleyici manzarasında, deniz üzerine kurulan özel bir platformda seslendirecek. İzleyicilerine enerji dolu sahne şovu, güçlü yorumuyla unutulmaz bir yaz yaşatmaya hazırlanan Doğulu, konserlerine 3 Ağustos’da Vadi Açıkhava da devam edecek…

Kenan Doğulu Yaz konserleri Takvimi
27 Temmuz – Caresse Bodrum – Muğla

3 Ağustos – Vadi Açıkhava – İstanbul

11 Ağustos – Altınoluk Amfitiyatro – Balıkesir

12 Ağustos – Ayvalık Amfitiyatro – Balıkesir

14 Ağustos – Çeşme Açıkhava Tiyatrosu – İzmir

15 Ağustos – Kuşadası AVM Amfitiyatro – Aydın

17 Ağustos – Datça Açıkhava Tiyatrosu – Muğla

18 Ağustos – Bodrum Antik Tiyatro – Muğla