Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan Ece’den Canan Ergüder’e büyük övgü var!

Kenan Ece’den Canan Ergüder’e büyük övgü var!

tarafından ker_def

kenan-ece-01-02-03-04-1392589

“Sevdiğinin peşinden koşmazsan hayatı ıskalamış olursun”

“Bir insan her şeye ve herkese rağmen, sevdiğinin pesinden koşmalı mı?” sorusu üzerine Kenan Ece “Evet kesinlikle. İnsan her şeye rağmen sevdiğinin peşinden gitmeli bence. Sevdiğinin peşinden koşmazsan hayatı ıskalamış olursun.” dedi.

Erkeklere tavsiyem: Temiz olun, kendinize özen gösterin

Üyelerden gelen “Erkeklere bakım tavsiyeleriniz neler? Siz neler yapıyorsunuz?” sorusunu “Temiz olun, kendinize özen gösterin. Ben oyuncu olduğum ve kamera önünde yüzümle iş yaptığım için elimi yüzümü yıkadıktan sonra ve yatmadan önce nemlendirici kullanıyorum. Bazen göz altarıma serum uyguluyorum. Onun dışında haftanın 3 günü fitness ve pilates yapıyorum.” şeklinde cevapladı.

“Türkiye’de dizi süreleri düşerse daha iyi hikayeler ortaya çıkar”

Üyelerden gelen “İrlanda’da Fair City adlı dizide 13 bölüm oynadığınızı biliyoruz. Oradaki dizi sektörüyle buradakini karşılaştırır mısınız?” sorusu üzerine değerlendirme yapan Kenan Ece “İrlanda’da Türkiye’dekinden çok daha küçük bir dizi sektörü var. Oradakiler 30 veya 40 dakika olarak çekiliyor. Fair City on yıldır devam eden, haftada 4 kere yayınlanan yarım saatlik bir pembe dizi. İrlanda’da üretim çok daha kısıtlı fakat kalite daha yüksek. Burada çok daha fazla üretim var, her yıl 100’ü aşkın dizi çekiliyor. Çoğu da tutmuyor, devam etmiyor ve tabii bir çoğunun kalitesi de tartışılır. Dizi süreleri düşerse daha iyi hikayeler ortaya çıkar, daha iyi çekilir bu diziler.” şeklinde cevap verdi.