Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Kendine Gel Yalı Çapkını’ etiketi twitter’ı sallarken, izleyicinin sözleri de tek tek listelendi!

‘Kendine Gel Yalı Çapkını’ etiketi twitter’ı sallarken, izleyicinin sözleri de tek tek listelendi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yalı Çapkını dizisi, bir kaç haftadır eleştirilerin odağında kaldı. Aslında dizinin 15’li reytinglere ulaşması ile birlikte, diziyi takip edenlerin Yalı Çapkını’ndan vazgeçme niyetleri yok. Genel olarak Seyran ve Ferit’i tartışma içinde görmeyi değil, tatlı atışmalar ve aşkla görmek istemelerinin bir sonucu bu eleştiriler.

Dizi, konusuyla da oyuncularıyla da hala çok seviliyor ve çok konuşuluyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan OGM Pictures imzalı diziye sosyal medyadan gelen tepkiler ve ‘Kendine Gel Yalı Çapkını’ etiketi ile yapılan yoğun eleştirilerin altında sadece dizinin konusunun gerginleşen sahneleriyle ilgiliydi.

'Kendine Gel Yalı Çapkını' etiketi twitter'ı sallarken, izleyicinin sözleri de tek tek listelendi! 7

İzleyici, sevdiği, beğendiği, sezon başından beri merakla takip ettiği dizinin hikayesinde yaşanan gelişmelerle ilgili bazı eleştiriler getiriyordu. Ancak durum, kimi çevreler tarafından Yalı Çapkını dizisine karşı bir eleştiriymiş gibi sunulmaya çalışılsa ve hatta Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayedeki değişimlerden haberi olmadığı, bu durumdan hoşlanmadığı şeklinde kimi iddialar ortaya atılsa da durum başka!

blank

TV eleştirmeni ve köşe yazarı Sina Koloğlu, Gülseren Budayıcıoğlu cephesinde böyle bir durumun söz konusu olmadığı ve Budayıcıoğlu’nun her aşamadan haberi olduğu şeklindeki açıklaması ile bu iddialara da son verdi. Durum sadece, diziyi sevenlerin, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başarılı partnerlikleriyle çok beğendikleri Seyran ve Ferit çiftinin aşk yaşamaları beklenirken hikayede gerginliklerin artması üzerineydi.

Tüm bu tartışmaların odağında Yalı Çapkını dizisi, izleyenlerin büyük ilgisi ile Star TV’nin göz bebeği dizisi olarak devam ediyor. Diziyle ilgili geçtiğimiz hafta ‘Kendine Gel Yalı Çapkını’ etiketiyle 90 bin 300 paylaşım yapılmıştı Cumartesi ve Pazar günleri twitter’da.

Sosyal medya ölçümleme servisi Adba.tv’nin yaptığı araştırma ile izleyicilerden gelen yorumlar, mesajlarda yer alan ifadeler tarandıktan sonra ortaya ilginç bir liste çıktı.

blank

Yalı Çapkını izleyicilerinin nelerden rahatsız olduklarını da ortaya koyan bu listede, paylaşımlarda en çok kullanılan ifadeler, kelimeler yer alıyor. Aralarında ‘bozmayın, bozuk plak, istemiyoruz, seyfer, metres, harcayamazsınız, bıktık” şeklinde kelimelerin yoğunluğundan da anlaşılacağı üzere, Ferit’in Pelin ile adeta bir metres ilişkisi yaşaması, bunu istemedikleri, Seyran ve Ferit’in arasının hep bozuk olmasına tepkiler ve Seyfer olarak nitelendirilen çiftin harcanmasını istemedikleri, Ferit’in bozuk plak gibi hep aynı sözlerle Seyran’a yüklenmesi şeklinde kimi eleştirilerin öne çıktığı da anlaşılıyor.