Ana sayfa TV Programları Kendine İyi Bak 202. Bölümünü Full HD İzle

Kendine İyi Bak 202. Bölümünü Full HD İzle

tarafından ker_def

Kendine İyi Bak programının yeni bölümü 5 Kasım Pazartesi günü izleyicilerle Show TV ekranında buluştu. Videodan programın yeni bölümünü full hd izleyebilirsiniz.

Kendine İyi Bak 202. Bölümünde; Ekmek Ustası Mine Ataman lezzetli ekmek yapmanın püf noktaları, tok tutan siyez ekmeği ve tam buğday ekmeği tarifi verirken, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik olmaya karar verenler ilk olarak ne yapmalı, doktorların önerisi hastanın kararında ne kadar etkili olur sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan’ın diş eti hastalığı ile ilgili bilgiler vereceği programda, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel zaman kazandıran kolay tarifler paylaşıyor….Hayat senin baktığın kadar güzel!

Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle!

Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak yeni yayın döneminde, yeni saatiyle hafta içi her gün sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

Kendine İyi Bak hafta içi her gün 08.15’te Show TV’de!