Ana sayfa TV Programları Kendine İyi Bak 205. Bölüm İzle

Kendine İyi Bak 205. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Kendine İyi Bak, Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta. Videodan 205. bölümün tamamını full hd izleyebilirsiniz.

Kendine İyi Bak 205. Bölümünde; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel ev yapımı tavuk suyu, pratik ve lezzetli tel şehriye salatası tarifleri verirken, Sanatçı ve İş Kadını Zehra Su Olgun keyifli sohbeti, sosyal sorumluluk projeleri ve sevilen şarkılarıyla konuk oldu. Genel Cerrah Prof. Dr. Ayhan Dinçkan organ nakli ve organ bağışı konusunda doğru bilinen yanlışlar neler, kimlere organ nakli yapılır sorularını yanıtlarken, Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Ayşe Çimer ameliyatsız cilt gençleştirme, sivilce izleri ve cilt sarkmalarını yok etme yollarını paylaştı. Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral ise griple savaşmaya yardımcı besinleri anlattı….Hayat senin baktığın kadar güzel!

Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle!

Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak yeni yayın döneminde, yeni saatiyle hafta içi her gün sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

Kendine İyi Bak hafta içi her gün 08.15’te Show TV’de!