Ana sayfa TV Programları Kendine İyi Bak 206. Bölüm İzle – 9 Kasım 2018 Cuma

Kendine İyi Bak 206. Bölüm İzle – 9 Kasım 2018 Cuma

tarafından ker_def

Kendine İyi Bak programının 206. bölümü 9 Kasım Cuma günü izleyicilerle Show TV’de buluştu. Programın tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Kendine İyi Bak 206. Bölümünde; ; Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik ameliyatlara dair merak edilen soruları yanıtlarken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ağız ve diş sağlığını anlatıyor. Uzman Diyetisyen Özlem Posbaşoğlu bölgesel zayıflama dair merak edilenleri paylaşırken, İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk sağlıklı beslenme hakkında bilgiler veriyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel zamanla yarışan hanımlara birbirinden özel tarifleriyle konuk oluyor….Hayat senin baktığın kadar güzel!

Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle!

Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak yeni yayın döneminde, yeni saatiyle hafta içi her gün sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

Kendine İyi Bak hafta içi her gün 08.15’te Show TV’de!