Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Alışık, annesi ve babasıyla ilgili anıların olduğu sergide duygulu anlar yaşadı

Kerem Alışık, annesi ve babasıyla ilgili anıların olduğu sergide duygulu anlar yaşadı

tarafından zk zk

Türk sinemasının efsane isimleri Sadri Alışık ve eşi Çolpan İlhan’ın hayatından kesitler sunan sergi Ankara Ankamall’da Kerem ALIŞIK tarafından açıldı.Açılışa yüzlerce hayranı eşlik etti.

Ankamall’ın sponsorluğunda 20- 29 Ekim tarihleri arasında açık olacak sergide, sanatçıların birbirlerine yazdıkları mektuplar, film ve tiyatro afişleri, kıyafetleri, özel eşyaları, kara kalem çalışmaları, yağlı boya tabloları ve ödülleri, hayranlarının beğenisine sunuldu.

Kerem Alışık, annesi ve babasıyla ilgili anıların olduğu sergide duygulu anlar yaşadı 8

KEREM ALIŞIK’IN GÖZLERİ DOLDU..

Çiftin, kendileri gibi oyuncu olan oğlu Kerem Alışık, sergi açılışında yaptığı konuşmada gözleri doldu, annesi Çolpan İlhan ve babası Sadri Alışık’a duyduğu özlemi dile getirdi.

Kerem Alışık, annesi ve babasıyla ilgili anıların olduğu sergide duygulu anlar yaşadı 9
Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın “kocaman bir hayat” olduğunu belirten Kerem Alışık, “Yürekleri kirpiklerinin ucunda, öyle temiz, öyle namuslu, öyle sıcak, öyle sadık, öyle aşık bir hayatı yaşadılar. ” dedi.

Anne ve babasının yaşamları boyunca sevenlerinin gönlünde büyük yer ettiğini vurgulayan Alışık, “Ömürleri boyunca da ülkesinin bütün yüreklerine ulaşan bir hayat yaşadılar. Bugün burada, ürettikleri, hissettikleri ve bütün yaşanmışlıklarını, küçük parçalarla da olsa sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum.” diye konuştu.

SİZ USTANIN BİR RESSAM DA OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?

Sadri ALIŞIK’ın gün yüzüne çıkmamış tabloları ilk defa sergilendi.Sanatçının ressam kimliği ile yaptığı yağlıboya ve suluboya tabloları Ankara’da ilk defa ziyaretçilere sunuldu.Özellikle yakın dostu AYHAN IŞIK’ı resmettiği karakalem çalışmaları da bu sergide yer aldı.