Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Kerem Arslanoğlu Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Kerem Arslanoğlu Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

tarafından ker_def

Kerem Arslanoğlu, 9 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu.

Adı: Kerem Arslanoğlu
Doğum Tarihi: 9 Kasım 1989
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.78 m.
Kilosu:  75 kilo
Burcu: Akrep
Göz Rengi: Kahverengi
Instagram: https://www.instagram.com/keremarslanoglu1/
Evcil Hayvanları: Köpeği var.

Kerem Arslanoğlu Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 8

Çocukluk yılları: Oyunculuğa çocukluk yıllarında merak sardı. “İlkokulda sene sonu gösterisinde tiyatro oyunu hazırlamıştık tabi sadece o zaman bir kere sergilemiştik ama ufaklık olmama rağmen heyecanını hiç unutmadığım bir andı.”

Eğitim hayatı: Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu.

Hayatının dönüm noktası: Lise döneminde, meslek olarak neyi seçeceğini düşünürken Mint Akademi ile tanışması hayatının akışını değiştirdi. “Çalkantılı ergen düşünceli lise dönemimde ne meslek edinmem gerektiğini düşünürken son senemde Mint Akademi’yle tanıştım. Canım kadar sevdiğim benim bu noktalara gelmemi sağlayan emeklerini anlatmakla bitiremeyeceğim hocalarımdan aldığım bir senelik eğitimden sonra üniversiteye ve diziye girdim.”

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına 2010 yılında, ‘Öğretmen Kemal’ dizisinde canlandırdığı ‘Batuhan’ karakteriyle başladı.

Hangi proje ile parladı? ‘Kurşun’ dizisinde canlandırdığı ‘Serdar Önal’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Kişilik özellikleri: Kendisini dışardan bakıldığında havalı ancak yakınlaştıkca içini öğrenebildiğin gizli bir kutu gibi tanımlıyor. “İnsanlarla iletişimim samimiyetim iyidir. Arkadaşlıklarıma değer veririm muhabbete eğlenceye müziğe ve yemeğe düşkün rahat yaşamayı çok sever ancak erken yaşta kurmuş olduğum ideolojimden bir ömür vazgeçmeyi düşünmem.”

Sosyal:  Çekim olmadığı günler ya arkadaşlarıyla vakit geçirir ya da dinlenir.

İlk sinema filmi: Özhan Eren/ Son Mektup

İş hayatına bakışı: Oyunculuğun en çekilir ve çekilmez yanlarını şu şekilde ifade ediyor; “Oyunculuğun en çekilir yanı; oynamadığın günlerde bile oynayacağın günler için heyecanlanmak. Oyunculuğun en çekilmez yanı; sürekli şikâyet eden oyuncular.”

Aşka bakışı: “Aşkı ‘Zor olan’ olarak tanımlıyor.

Unutamadığı bir anısı:  İlk audition’ını unutamıyor. “Reklam için seçmeye gitmiştim, eşek gibi anırmamı istemişlerdi. Anırmayıp teşekkür edip çıkmıştım. Sonra uzun bir süre reklam görüşmesine gitmedim.”

Sahnede yaptığı en komik hata: En komik hatasını tiyatro sahnesinde yaptığını belirtiyor; “Hikayesi,1920’lerde geçen bir tiyatro oyununda partnerimin karakterimi övdüğü bir sahnede, cevap olarak “estağfurullah o senin inceliğin” demiştim. Oyun Amerika’da geçiyordu.”

Kerem Arslanoğlu Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 9

En büyük çılgınlığı nedir? Bugüne kadarki en büyük çılgınlığını bir dizi görüşmesi esnasında oyuncu koçuyla konuşması sırasında yaptı. “Bir dizi görüşmesi yapılmış, benim dizide oynamama karar verilmiş ama zengin oğlan mı fakir oğlan mı oynayacağıma karar verilememişti. Yapım beni, dizinin oyuncu koçuyla görüşmeye/tanışmaya gönderdi. Koç ile kahvemizi içerken ilk 5 dakikada birbirimizi tanıma kısmını geride bırakmıştık. Artık gelişme bölümüne giriş yapılacak o soru sorulmuştu. ‘Neden oyunculuk?’ Koç, oyunculuğa yaklaşımımı ölçecek soruyu sormuştu. Ben de hiç düşünmeden ‘ebenin …. ‘ demiştim. Bunun ağzımdan çıktığına ikimiz de inanamamıştık. Sonra fakir çocuk olarak dizinin başrolünü kaptım.

Favori parfümü? Burberry Touch.

Favori rengi: Siyah

TELEVİZYON DİZİLERİ

2022- Kara Tahta / Bekir Yıldırım

2021- Hay Sultan/ Eşref

2019- Kurşun / Serdar Önal

2013/ Nizama Adanmış Ruhlar / Polis

2012- Bulutların Ötesi / Fatih Kaya

2010- Öğretmen Kemal / Batuhan

SİNEMA FİLMLERİ

2020- Love, Death and Tomatoes / Okan (Kısa Film)

2017- Bölük / Kerem

2015- Son Mektup / Raşit Hüseyin Teğmen

TİYATRO OYUNLARI

2022- Şehirde Kimse Yokken / Ali

2019- Ivanov / Borkin

2018- Kalp / Oyuncu

2017- Düğün / Oyuncu

2016- Kundakçı / Kentli

2015- Muhteşem Gatsby / Oyuncu