Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin aşk iddiaları için öyle sözler söyledi ki, özel hayatını merak edenlere ders gibiydi!

Kerem Bürsin aşk iddiaları için öyle sözler söyledi ki, özel hayatını merak edenlere ders gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, son dönemde özellikle İspanya seyahatleri ile çok konuşuluyor. Oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinin bu ülkede yayınlanmasının ardından geniş bir hayran kitlesi elde etti. Geçtiğimiz haftalarda Malaga’da festivale katılan ve burada hayranları ile buluşan oyuncu, İspanyol medyasından da büyük ilgi gördü.

İspanyol oyuncu Antonio Banderas ile festivalde tanışan, daha sonra da davetlisi olarak partisine katılan Kerem Bürsin, artık İspanya’dan kendisine yeni bir arkadaşlık ortamı kurmaya başladı. Bu şekilde de sıklıkla gündeme gelmekte olan oyuncu, popülerliğini de hızla artırıyor.

Oyuncunun İspanya’da bulunduğu sırada tanıştığı Perulu oyuncu Stefanie Cayo ile aşk yaşadığı ile ilgili haberler de Türkiye’deki magazin medyasına yansıdı. Hande Erçel ile dizide başlayan aşkın bitmesinin ardından oyuncunun Perulu Stefanie Cayo ile aşk yaşadığına yönelik haberler hayranlarını çok şaşırtmıştı.

Kerem Bürsin aşk iddiaları için öyle sözler söyledi ki, özel hayatını merak edenlere ders gibiydi! 47

Kerem Bürsin’e bu haberler soruldu. Oyuncu, kendi özel hayatından daha önemli meseleler olduğunu söyledi. Böyle bir aşkın yaşanmakta olduğunu doğrulamayan Kerem Bürsin, tanıştıklarını kabul etti ve şu sözleri söyledi:

“O mevzulara girmeye gerek yok. Bu konu ile alakalı kafa yapımızı değiştirmemiz lazım. Hemen aşk haberleri yanlış. İnsanlar tanışır. Beni rahatsız eden özel hayatımın konuşulması. Şu an gündemimizde konuşulması gereken o kadar çok önemli şey var ki. Bu değil. Ülkemizden tutun, dünyada büyük ve ciddi olaylar var. Benim özel hayatımın onların yanında hiç bir önemi yok.”

Kerem Bürsin katıldığı etkinlikte yaptığı açıklamada önemli bir itirafta bulundu. 2012 yılında Türkiye’ye gelmeden önce bulunduğu ABD’de oyunculuk yapmaya çalışan Kerem Bürsin, ismi nedeniyle sorun yaşadığını söyledi.

Kerem Bürsin, “İsmim ile alakalı sıkıntılar yaşadım yurt dışında. Amerika’da oyuncu olmak isteyince isteyince ‘ismini niye değiştirmiyorsun’ dediler. Türk kimliğime tutunmakla alakalı bir mücadele vermek zorunda kaldım” diye konuştu.

Kerem isminin onlar için çok değişik bir isim olduğunu ve birçok kez adını söyleyemediklerini de belirten oyuncu, çocukluğundan bu yana yurt dışında isminin doğru telaffuz edilememesi nedeniyle sıkıntı yaşadığını anlattı.