Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, eski dizisindeki partnerine olan özlemini instagram’dan paylaştı

Kerem Bürsin, eski dizisindeki partnerine olan özlemini instagram’dan paylaştı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemde olan Kerem Bürsin, dizinin sezon arası vermesinin ardından Maldivler’de ortaya çıkmıştı. Dizide birlikte rol aldığı Hande Erçel’in de yaptığı instagram paylaşımlarında Maldivler’de olması, kafaları karıştırıd!

İki oyuncu uzun süredir aralarındaki aşk iddialarını reddederken, dizinin sezon finali yapmasının ardından birlikte Maldivler’e gitmiş olmaları da bu iddiaları güçlendirdi.

Haziran ayında yeniden ekrana dönecek dizileri için moral toplayan ikili, instagram paylaşımlarıyla hayranlarını da merakta bırakmaya devam ediyorlar.

Bu arada Kerem Bürsin’in yaptığı bir başka paylaşım da dikkat çekti. Bir kaç gün önce Şükran Ovalı’nın yaptığı paylaşımı repost eden oyuncu, birlikte rol aldıkları diziyi de hayranlarına hatırlatmış oldu.

Kerem Bürsin ve Şükran Ovalı, 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan Şeref Meselesi isimli dizide birlikte kamera karşısına geçmişlerdi.

Kerem Bürsin, eski dizisindeki partnerine olan özlemini instagram'dan paylaştı 8

Ovalı, o diziden kısa bir sahne paylaştı instagram sayfasında. Kerem Bürsin’i de etiketleyen oyuncu, kalp emojisi ile sevgilerini iletti.

Kerem Bürsin de rol arkadaşının bu paylaşımına repost ederek Ovalı’ya “Seni ne kadar özledim” diye yazdı. İki oyuncunun aynı dizide birlikte oynadıkları dönemde iyi bir arkadaşlık kurdukları ve samimiyetlerinin de devam ettiği paylaşıma da yansıdı…

Kerem Bürsin, eski dizisindeki partnerine olan özlemini instagram'dan paylaştı 9