Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin fena açıldı! Sen Çal Kapımı dizisinden tüyo üstüne tüyo!

Kerem Bürsin fena açıldı! Sen Çal Kapımı dizisinden tüyo üstüne tüyo!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com/ Detay – Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin sempatikliği sosyal medyada adeta patlama yaptı. İkilinin sıklıkla setten paylaştıkları fotoğraf veya videolara ilgi yüksek. Bazen de instagram’da canlı yayınlar yapan oyuncular, hayranlarından yoğun destek görüyor…

Sen Çal Kapımı dizisinin müthiş başarısında Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımların da önemli bir katkısı var. İki oyuncunun uyumlu hali, enerjilerinin yüksekliği ve ortaya koydukları sempatik görüntü takipçilerin her geçen gün daha da çok ilgisi ile karşılaşıyor.

İnstagram’da canlı yayında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ikili, samimi yanıtlar verdi. Kerem Bürsin, Serkan Bolat karakterinin geçmişi ile alakalı olarak 6. bölümde bir takım şeylerin ortaya çıkacağını ilk kez açıkladı.

Kerem Bürsin, “Fifi, Erdem’i seviyor mu?” şeklindeki soruyu Sitare Akbaş’a sordu. Bilindiği üzere Akbaş, Figen Yıldırım yani Fifi karakterine hayat veriyor.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Figen ile Erdem’in dizideki en sevdikleri çift olduğunu belirttiler. Sitare Akbaş ise soruya “Bence bunu söylememeliyiz” diye yanıt verdi.

Kerem Bürsin’in rahat oturuşu Hande Erçel’i rahatsız etti ve sık sık uyarıda bulundu.

Dizinin 5.bölümünden de bir tüyo veren Kerem Bürsin, “5. bölümde çok cool bir şey var. Ben ama çok üşüyen bir insan olduğum için orada bir tık zorlandım.Bir şey diyemeyeceğim, çünkü 5. bölümü izlemek zorundasınız” dedi.

Hande Erçel de o cool sahnenin çok güzel olduğunu, kendisinin zorlanmadığını belirtti.

Kerem Bürsin, “Şanslıyız çünkü ekip çok iyi. Hepimiz arkadaş olduk, çok iyi anlaşıyoruz. Elçin beni ne kadar sevmese de…” diye konuştu.

Hande Erçel, ne zaman canlı yayın yapsalar Kerem Bürsin’in birisini seçip ona bu şekilde takıldığını belirtti.

Kamera arkasının çok yoğun çalıştığını belirten Kerem Bürsin’e Hande Erçel şu sözle takıldı: “Senden yoğun çalışıyorlar, benden değil. Ben aynı çalışıyorum.”