Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bürsin için yeni proje sanki yeni bir ilişki gibi!

Kerem Bürsin için yeni proje sanki yeni bir ilişki gibi!

tarafından ker_def

HeforShe’nin Türkiye sözcüsü olan Kerem Bürsin, Alem dergisine özel pozlar verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Daima enerjik ve neşeli olmaya çalıştığını belirten oyuncu, her zaman böyle olamadığını ifade etti. Oyuncu, “Sorunlar, problemler senin dışındaysa yaşadığın anın keyfini çıkarmak lazım. Evde de gülmeyi, güldürmeyi çok seviyorum. Eğlenmek güzel” diyerek neşeli bir kişiliği olduğuna vurguda bulundu.

Kendisine bir proje sunulduğu zaman nasıl bir değerlendirme süreci yürüttüğü sorulunca Kerem Bürsin, izlediği yolu açıkladı. Oyuncu, karakterin kendisi için çok önemli olduğuna değindi ve şunları anlattı:

“ O projenin dünyası ve tabii ki karakter benim için çok önemli. Karakteri kişisel bir yerden analiz ediyorum. Ben böyle bir insanla bu kadar zaman geçirmek istiyor muyum? Çünkü olaya yeni bir ilişkiye başlıyormuşum gibi bakıyorum.”

Kerem Bürsin için yeni proje sanki yeni bir ilişki gibi! 7

İlişkisinde gerçekçi birisi olduğunu belirten oyuncu, bilindiği üzere Sen Çal Kapımı dizisinde partnerlik yaptığı Hande Erçel ile aşk yaşamaya devam ediyor.

“Bir ilişkide kimsenin kısıtlanmaması ve karşısındakini değiştirmeye çalışmaması gerekiyor” diyerek dikkatleri çeken oyuncu, bir ilişkide filtresiz ve doğal olmanın çok önemli olduğunun da altını çizdi.

Sosyal medyada herkes kendisini mutlu gibi göstermeye çalışıyor ve bu durum da sık sık gündeme geliyor. Oyuncu, özel yaşamında olduğu gibi bu alanda da gerçekçiliği ön plana çıkartıyor.

Kerem Bürsin, “Ben sosyal medyayı gerçekçi bir şekilde kullandığımı düşünüyorum. Modumda değilsem herhangi bir şey paylaşmak gelmiyor içimden. Sosyal medya aracılığıyla arkadaşlarımı ve local projeleri desteklemeyi seviyorum” açıklamasını yaptı.