Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin İspanyol hayranlarını çıldırtmaya hazırlanıyor!

Kerem Bürsin İspanyol hayranlarını çıldırtmaya hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışında elde ettiği büyük başarının meyvelerini yemeye devam ediyor. Adını dünyanın dört bir yanına ulaştıran Bürsin, İspanya’ya yapacağı çıkarmayla bu ülkedeki hayranlarını çıldırtmaya hazırlanıyor.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından hala yeni bir proje anlaşması yapmadı. Yakışıklı oyuncu onun yerine sosyal sorumluluk projeleri ve rol aldığı reklam filmleriyle gündeme geliyor. Bürsin bugünlerde önemli bir yolculuğa hazırlanıyor.

Kerem Bürsin, 18-27 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan 25. Malaga Film Festivali’ne katılacak ve 18 Mart Cuma günü festival açılışında bulunacak. Bürsin’in ziyareti duyan İspanyol hayranları şimdiden çılgına dönmüş durumda.

Kerem Bürsin İspanyol hayranlarını çıldırtmaya hazırlanıyor! 7

Kerem Bürsin’in başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı Sen Çal Kapımı İspanya’da yayınlanmıştı. İspanyol Divinity kanalında yayınlanan dizi, son bölümüyle ülkede büyük bir rekora imza atmıştı. Sen Çal Kapımı’nın İspanya’da yayınlanan son bölümü 460.000 izleyiciye ulaşırken Share’de yüzde 4,9’a ulaşmıştı. Böylece Sen Çal Kapımı kanalın en çok izlenen programı olmuytu. Kanalın daha önce yayınladığı bir başka Türk dizisi Erkenci Kuş da 427.000 izleyiciye ulaşarak rekor kırmıştı.

Bugüne kadar 85 ülkede yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi kısa süre önce YouTube’da da büyük bir başarıya imza atmıştı. Dizinin YouTube kanalındaki hesabının takipçisi 2,6 milyona ulaştı. Bir başka rekor ise ilk bölüm yayınından geldi. Sen Çal Kapımı dizisinin bir yıl önce paylaşılan ilk bölümü, 35 milyonu geçen bir sayıda izlendi.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan’ın yaptığı ve ikinci bölümden sonra da Altan Dönmez’in koltuğa oturduğu dizinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu yazmıştı. MF Yapım imzalı dizi, final bölümünün olduğu gece, sosyal medya paylaşımlarıyla tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’u bile geçmeyi başarmıştı.