Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin övgüde partneri Hande Erçel’e kıyak geçti!

Kerem Bürsin övgüde partneri Hande Erçel’e kıyak geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile son yılların en başarılı dizi çiftlerinden birisine imza atmanın keyfini sürüyor. Zira oyuncu her yerde gündemde… Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte gündemden düşmeyen Kerem Bürsin, aralarındaki aşk iddialarını da her seferinde yalanlıyor ama dedikodulara da engel olamıyor.

Yüksek bir enerjileri bulunan, iyi bir arkadaşlık yürüten, sette uyumları ile de göz dolduran ikili, ekrana da parıltılarını yansıtıyor. Birbirlerine karşı son derece saygılı ve dikkatli yaklaşan ikili, aralarında herhangi bir aşk olmamasına rağmen sıklıkla da bu tür sorulara muhatap oluyor.

Sosyal medyada da Eda – Serkan çiftine ilgi büyük. Aylardır her hafta yapılan en çok konuşulan dizi çifti analizlerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi ezici bir oranla birinci çıkmaya devam ediyor.. İkilinin sosyal medya desteğinin çok güçlü olduğunu hemen hatırlatalım.

Kerem Bürsin övgüde partneri Hande Erçel'e kıyak geçti! 8

Centilmenliği ile de bilinen Kerem Bürsin, Hello dergisine birlikte poz verdiği partnerine öyle güzel sözlerle övgüde bulundu ki, adeta kıyak geçti… Zira Hande Erçel’in partneri ile ilgili sözleri yanında Kerem Bürsin’in iltifatları centilmenliğinin de bir sonucu olarak değerlendirilebilir.

Kerem Bürsin, Haziran ayından bu yana tanıdığı ve güçlü bir uyum sağladığı partneri Hande Erçel için Hello dergisinin 2020 Best Of sayısında övgü dolu şu sözleri söyledi:

“Hande aşırı çalışkan, eğlenmesini gayet iyi bilen, gerçekten dört dörtlük bir partner. Ve bence onun gibi biri, her setin şansı… Arada bana kendisinin benden daha çok çalıştığıyla ilgili sataştığı oluyor. Ama hak verdiğim için susuyorum. Ona hep “Bu dizinin başrolü sensin, bense pasörüm; ben sana ortaları atarım ama golü sen atacaksın” diyorum. Ama yine de bana laf atmaktan geri kalmıyor.”

Kerem Bürsin övgüde partneri Hande Erçel'e kıyak geçti! 9

Kerem Bürsin hakkında da Hande Erçel’e nasıl birisi olduğuna yönelik soru yöneltildi. Erçel, “Kerem çalışkan ve motive edici bir partner. Her duruma, her oyuna uyum sağlayabiliyor. Bu, çok takdir edilesi bir şey” diyerek övgüyü abartmadı.