Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin öyle bir listeye girdi ki sırtı yere gelmez!

Kerem Bürsin öyle bir listeye girdi ki sırtı yere gelmez!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara son olarak Sen Çal Kapımı isimli Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi ile gelmişti Kerem Bürsin. Oyuncu Hande Erçel ile başrolünde oynadığı dizinin başka ülkelerde de gösterilmesinin ardından gündemden düşmüyor!

Türkiye’de yayını bitse de başka ülkelerde gösterimde olan dizi sayesinde Kerem Bürsin’in dünya çapındaki ünü de giderek büyüyor. Bürsin ve Erçel, pek çok yabancı hayranının övgü dolu yorumlarını alıyor sosyal medyadan. Tanınırlıkları Sen Çal Kapımı sayesinde daha da artmış durumda.

Kerem Bürsin’in yakışıklılığı ise bir başka konu. Hayranlarının oyuncuyu kaslı ve düzgün vücudu ile verdiği pozlarla ayrıca başka beğendiği sosyal medyadaki yorumlardan da görülüyor.

Kerem Bürsin öyle bir listeye girdi ki sırtı yere gelmez! 8

Oyunculuğunun yanı sıra sporu da hiç bırakmayan ve fitliğini koruyan oyuncu, dizisi olmadığı dönemlerde spora daha da yoğunlaşıyor. Kerem Bürsin, yakışıklılığı yaş aldıkça daha çok dikkat çeken oyuncular arasında.

Güney Amerika ülkelerinde Sen Çal Kapımı dizisinin gösterilmesiyle Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in popülaritesi de uluslararası camiada artış gösterdi. Bürsin’in adı ise son olarak Brezilya’da düzenlenen bir seçmede anıldı.

Oyuncu, Dünyanın En Çekici Erkekleri listesinde yer alırken, 24. sırada olması ve bu listedeki tek Türk oyuncu olması da bir başka dikkat çekici durum!

Kerem Bürsin öyle bir listeye girdi ki sırtı yere gelmez! 9

Hayranlarının başarılı oyuncuyu yeni bir projede görme beklentisi devam ederken Kerem Bürsin ise bu süreçte ismini kadın haklarını savunan HeForShe hareketinin Türkiye sözcülüğünü üstlenerek bir kez daha duyurdu.

Ünlü oyuncu Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014’te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketi He For She’nin Türkiye’deki ilk sözcüsü olmasıyla da gündemde.