Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi için planlarını değiştirdi!

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi için planlarını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, yaz ekranında Sen Çal Kapımı isimli dizide yer alacak. Başrolü Hande Erçel ile paylaşacak olan Kerem Bürsin, projeyi çok beğendiği için planlarını erteledi. ABD’ye gitmek ve sinema üzerine çalışmalar yapmak isteyen oyuncu, dizi projesi gelince planını değiştirmek durumunda kaldı. Hikayeyi çok beğendiğini söyleyen ünlü oyuncu, bir projeyi kabul ederken nelere dikkat ettiğini anlattı.

Kerem Bürsin, şöyle konuştu: “Oyuncu olarak içinde yer alacağım bir senaryoda karaktere, hikayenin duruşuna ve kendimi o hikayenin bir parçası olarak görüp göremeyeceğime bakarım her zaman. Yer aldığınız her işi tutkuyla yapıp onu hissedebilmek çok önemlidir bir oyuncu açısından. Bu çok izlenir mi veya ödül alır mı mantığından çıkıp yapacağınız işleri buna göre kendi zevklerinize göre seçmek bir oyuncunun rolünün hakkını vermesi için en önemli unsurdur.”

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi için planlarını değiştirdi! 7

Katıldığı youtube sohbet programında konuşan Kerem Bürsin, dizilerin 140 dakikaya varan uzun sürelerinden şikayet etti. Sen Çal Kapımı dizisinin de 120 sayfalık senaryosuna dikkat çeken Kerem Bürsin, okulda senaryo bu kadar uzun olursa bazı yerlerin kesilerek kısaltılması gerektiğini öğrendiğini ama uygulamanın farklı olduğunu ifade etti.

Uzun çalışma saatleri nedeniyle canlandırdığı karakterleri her seferinde evine götürmek durumunda kalan oyuncu, bu durumdan da şikayet etti.

Oyuncu, hikaye ne olursa olsun bir oyuncunun işini tutkuyla yaptığı takdirde herkese onu anlatabileceğine inanıyor.

Dizinin moduna girmek için müziklerin kendisi için çok önemli olduğunu da anlatan Kerem Bürsin, 1 Haziran Pazartesi itibariyle yeni dizisinin setinde çalışmalara başlayacak.