Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi için planlarını değiştirdi!

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi için planlarını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile Hande Erçel yeni dizi Sen Çal Kapımı ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Haziran ayında dizinin çekimlerine başlanılması bekleniyor.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ortalığının nasıl bir sonuç getireceği merakla bekleniyor… Haziran ayında dizinin çekimlerine başlanacak. Kerem Bürsin ise Youtube’da katıldığı programda dizinin senaryosunu çok beğendiği için başka planlarını iptal ettiğini söyledi.

Oyuncu, koronavirüs sonrasında ABD’ye dönerek burada sinema üzerine çalışmalar yapmayı planladı. Kerem Bürsin, “Aslında bu sene yapacaktım. Korona oldu. Sonra önüme çok beğendiğim, hoşuma giden bir dizi senaryosu geldi. Hiç düşünmüyordum, 140 dakikalık bir şey yapmayı. Bu hoşuma gitti” diye konuştu.

Bu sene ABD’ye dönmeyi kafasına koyan Kerem Bürsin, bu ülkede menajer tuttu. Sen Çal Kapımı dizisi olmasaydı, ABD’ye gidip orada uzun süre kalacaktı.

Kerem Bürsin, önümüzdeki dönemde kendisini Amerika’da gösterme arzusunda olduğunu ve planlarını da bu yönde yaptığını ifade etti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: