Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, sosyal medyada yine zirvede!

Kerem Bürsin, sosyal medyada yine zirvede!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya araştırma şirketi SOMERA 15 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında sosyal medyanın ‘En Popüler Erkek Oyuncuları’nı açıkladı.

Oyuncular, sosyal medyada paylaşılan ileti sayısına göre belirlendi. Bakalım, Sosyal TV’de ekranın en popüler 5 yakışıklısı kim oldu.

Kerem Bürsin, sosyal medyada yine zirvede! 12

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin ‘Serkan’ı Kerem Bürsin zirveyi kimseye kaptırmadı, oyuncu 2.517.600 ileti sayısı ile Sosyal TV’deki en popüler erkek oyuncu oldu.

Kerem Bürsin, sosyal medyada yine zirvede! 13

2. sırada, ‘Ada Masalı’ dizisinin yakışıklısı Alp Navruz var. Dizide ‘Poyraz’ karakterini canlandıran oyuncu 1.021.810 ileti sayısı 2. oldu.

Kerem Bürsin, sosyal medyada yine zirvede! 14

‘Aşk Mantık İntikam’  dizisinde ‘Ozan’  karakterini canlandıran İlhan Şen, 217.171 ileti sayısı ile listede 3. sırada yer aldı.

Kerem Bürsin, sosyal medyada yine zirvede! 15

Kanal D’nin ‘Baht Oyunu’ dizisinde ‘Bora’  olarak ekranlara gelen Aytaç Şaşmaz ise 4. sırada. Oyuncu 181.679. ileti sayısına ulaştı.

Kerem Bürsin, sosyal medyada yine zirvede! 16

ATV’nin reytingleri çok iyi giden dizisi ‘Kalp Yarası’nda ‘Ferit’ karakterini canlandıran Gökhan Alkan ise 121.974 ileti sayısı ile ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ listesinin  5. sırasında yer aldı.

Kerem Bürsin, sosyal medyada yine zirvede! 17