Ana sayfa Sağlık Haberleri Kerem Bürsin sustu, karın kasları konuştu!..

Kerem Bürsin sustu, karın kasları konuştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sen Çal Kapımı dizisiyle elde ettiği uluslararası başarının ardından özellikle İspanya’da da çok sevilen ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde ülkenin popüler dergisi  Men’s Health’e  fit vücuduyla haber olmuştu.

Dergi, Kerem Bürsin’in karın kaslarıyla İspanya’da devrim yaptığını yazdı. Ünlü oyuncu hakkında şu ifadeler kullanıldı;  “El Turco, aynanın karşısında, gömleksiz ve muazzam bir şekilde tanımlanmış karın kaslarını gösteren tipik bir selfie paylaştı. Çok sıkı spor yapan Kerem Bürsin sağlam karın kaslarının yanı sıra mükemmel bir sırta sahip. Kerem Bürsin’in selfie’de sergilediği muhteşem kasları zaten sıcak olan Madrid’deki sıcaklığı daha da artırdı.”

Haftanın 5 günü spor yaptığı bilinen Kerem Bürsin, gittiği spor salonunun  instagram hesabından yapılan paylaşımla yine adından söz ettirdi.

Oyuncunun spor yaptığı anlardan bir fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğrafları kendi sayfasına da taşıyan Kerem Bürsin’in,  ‘O günlerden biri’ notunu düştüğü fotoğrafları kısa sürede on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Kerem Bürsin sustu, karın kasları konuştu!.. 126

Instagram’da 10.6 milyon takipçisi bulunan oyuncu kaslı vücuduyla hayranlarını mest etti. Attığı her adım İspanyol basınında geniş yer tutan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinin Latin ülkelerindeki başarısının ardından İspanya’da da oldukça popüler bir hale geldi.

Kerem Bürsin sustu, karın kasları konuştu!.. 127

Yakışıklı oyuncu geçen hafta ülkeye yaptığı ziyaretle yine olay yarattı. İspanyol basını, Kerem Bürsin’in karın kaslarıyla ülkeyi alt üst ettiğini belirtti.