Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin aşkı ilk günki gibi taze!..

Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin aşkı ilk günki gibi taze!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde başrol oynayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi dizi setinde tanıştı ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüştü. Haklarında çıkan aşk haberlerini uzun süre reddeden ikili, nisan ayında Maldivler tatiline çıkmış ve sosyal medya paylaşımlarıyla iddiaları doğrulamıştı.

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin final yapmasıyla soluğu tatilde alan çift, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da yorgunluk atmıştı. İkili ardından İstanbul’a döndü.  Şimdilerde boş vakitlerinin tümünü beraber geçiren Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden yakışıklı oyuncu,  sevgilisinin evinden paylaştığı instagram storysi ile hayranlarını mest etti.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin aşkı ilk günki gibi taze!.. 15

Sanata tutkusu ve yeteneği ile bilinen Hande Erçel evinin bahçesinde resim yapmak üzere hazırlıklara başlarken Kerem Bürsin sevgilisinin fotoğrafını çekip, ‘Günün en sevdiğim zamanı’ notunu düştü. Yakışıklı oyuncunun paylaşımı, sık sık birlikte vakit geçiren çiftin hayranlarına ‘Bürsin – Erçel aşkı dolu dizgin devam ediyor!’ dedirtti.

Öte yandan güzel oyuncu Hande Erçel, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin yüreğini hoplatmaya devam ediyor.  Oyuncu, ‘Doğanın bize gülümsediği günlerdi’ yazdığı ve  art arda paylaştığı aşağıdaki fotoğraflarla takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin aşkı ilk günki gibi taze!.. 16

Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin aşkı ilk günki gibi taze!.. 17