Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel partnerliği bir de ödülle taçlandırıldı!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel partnerliği bir de ödülle taçlandırıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin setinde önce iyi bir arkadaş, sonra ise bir sevgili oldular. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in uyumu ve enerjisi izleyicileri de çok etkiledi.İkinci sezonu devam eden Sen Çal Kapımı dizisi de bu süreçte hep göz önünde oldu.

Nisan ayında aşkları ortaya çıkan ünlü ikili, şimdilerde ise ödül sevinci yaşıyor. Golden Wings ödüllerinde bir buçuk milyon kişinin oy kullanması sonucu iki ünlü isim de ödüle layık bulundu. Yılın en iyi kadın ve yılın en iyi erkek oyuncusu olan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hande Erçel, “Benim için çok kıymetli. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Uzun zaman sonra böyle bir kalabalığın içine giriyoruz ve ödül törenine geliyoruz. Benim için çok kıymetli, iyi ki varlar. Teşekkür ederim destekleri için” diye konuştu.

Kerem Bürsin de yine doğal halleri ile gülümsetti. Oyuncu, “Böyle bir ödül almak herkesi mutlu eder. İnsanlar oy kullanmış. Bence ikimize de geçerli bu. Bizim olağanüstü bir ekibimiz var. Yapım, benim için Hande, yönetmenimiz. Onlar olmasaydı bu ödülü alamazdık. Onlara da çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yılın en yakışan çifti olarak yakıştırmalar yapıldığı ile ilgili soru da soruldu. Kerem Bürsin, “Ortak mimarlar var” diye konuştu ve soruyu da hatırlamayınca gülümsetti.

Yakın arkadaşlıklarının da bu duruma neden olduğunu hatırlatan Hande Erçel, bu durumun bir yansıması olduğunun altını çizdi.

İşin içinde bir disiplin olduğunu ve Sen Çal Kapımı dizisine emek verdiklerini anlatan Kerem Bürsin, büyük bir çalışma sergilediklerinin altını çizdi.

Kerem Bürsin, “Aynı zamanda istek meselesi. Bu işin gerçekten iyi olmasını istedik. Birbirimize nasıl destek olabiliriz onu anladık. Oyunculukta da güven çok önemli. Birbirimize güvenmeyi öğrendik. Ekibimize, yönetmenimizi. Güven olunca bir sürü şeyde ki, o zaman gibi güzel şeyler oluyor” diye konuştu.