Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in dizide buluşmasının perde arkası ortaya çıktı!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in dizide buluşmasının perde arkası ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi, MF Yapım tarafından hazırlanıyor. Yapımcı Asena Bülbüloğlu, Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in başrolde buluştuğu Sen Çal Kapımı isimli dizi hakkında instagram’da katıldığı bir sohbet programında konuştu.

Mucize Doktor’un da yapımcısı olan Asena Bülbüloğlu, hiç düşünmediği bir ortamda Sen Çal Kapımı dizisinin babasının tavsiyesi sonrasında ortaya çıktığını söyledi. Yaz aylarında Mucize Doktor’un olmayacağını hatırlatan ve insanların para kazanması için kızına yeni bir iş yapmasını öğütleyen babanın sözleri Sen Çal Kapımı dizisini ortaya çıkarttı.

Aşk Ağlatır’ın erken bitmesi sonrasında yazı boş geçirmemek için daha önce çalıştığı romantik komedi projesini arşivden çıkartan Asena Bülbüloğlu, “Tamam, o kadar üzülme yaparız’ dedim. Var zaten çalışmamız. Onu çıkarttık arşivden. Yapmaya karar verdik. Normalde çok tercih ettiğim bir şey değildi. Şimdi iyi ki var diyorum, o kadar sıkıldık ki son ayda. Şimdi içim açılıyor. Aşk dizisi, romantik komedi” diye konuştu.

Senaryo geldiğinde okuduğunu, rüya çifti bulmak için çalışmaya başlayan Asena Bülbüloğlu, oynamasını arzu ettiği çiftlerin fotoğraflarını yan yana koyarak bir süre düşündüklerini anlattı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in dizide buluşmasının perde arkası ortaya çıktı! 7

Güneşin Kızları dizisinde çalıştığı Hande Erçel’i çok beğendiğini belirten yapımcı, “Hande’yi beğeniyorum. Türk kızı olduğunu düşünüyorum. Çok bi sıcaklığı olduğunu düşünüyorum. Bu rolde Hande’yi yakıştırdım. Kerem’i hiç tanımıyordum. İlk kez bu işte tanıdım. Ne kadar tatlı, beyefendi, çok şeker. Gerçekten çok enerjik, terbiyeli, sevdim onu. Rolleri uydu. Model var kafamızda oradaki tiplemelere uydu” dedi.