Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol zıtlaştıkça Kanal D’nin reytingi hoplayacak!

Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol zıtlaştıkça Kanal D’nin reytingi hoplayacak!

tarafından ker_def
Kanal D, yeni sezona yeni bir dizi daha hazırlıyor.

Bu dizinin ismi Muhteşem İkili…

Yeni sezonda kanalın en önemli kozlarından birisi olacak…

Kerem Bursin ile İbrahim Çelikkol’un polisiye buluşması çok dikkat çekici olacak.

İki başarılı oyuncunun zıt karakterdeki polisi anlandıracakları Muhteşem İkili, onlar ne kadar zıtlaşır ise o kadar yüksek reyting getirme potansiyeline sahip.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Muhteşem İkili’nin Kana D’nin yeni sezon kozu olup olmamayacağını yazısında değerlendirdi.

İşte o yazının detayları:

“Kanallar, yazın minimal dizi portföyüne karşın yeni sezon için hazlı bir hazırlık sürecine girmiş durumdalar. Her kanalın kendince bir seçkisi mevcut. Dramatik içeriklerin yanı sıra polisiye işler de revaçta gibi. Nasıl ki Kanal D’nin iddialı dizisi olarak işe koyulan ‘Muhteşem İkili’ de bu noktada göze batanlardan!

Peki, gerçekten de kıyasıya rekabetin yaşanacağı yeni sezonda ‘Muhteşem İkili’ Kanal D’nin kozu olur mu? Henüz birkaç ayrıntı dışında net bilgisi bulunmayan işle ilgili mini bir değerlendirme yapacak olursak…

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu dizinin güçlü koz olmasını sağlayacak baş detay, İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin gibi görünmekte. Zira zıt karakterdeki iki başarılı komiseri canlandıracak olan oyuncuların uyumlu birlikteliğinden güç doğacağını düşünüyorum.

Buna karşılık ekranda ayakta kalabilecek güçte bir koz olabilmek için başka faktörler de lazım. Etkileyici hikâyeyle izleyici karşısına çıkacağı vurgulanan ‘Muhteşem İkili’de yer alacak bu isimlere kimlerin eşlik edeceği önemli bir husus mesela. Keza, benzeri işler gibi hayal kırıklığı yaşamamak için, polisiye aksiyonun gerçekçi, samimi ve abartısız bir dille aktarılması da önemli. Bunlar gerçekleştirildiği takdirde, zıt polislerin maceralarına bir yenisini eklemeye hazırlanan ‘Muhteşem İkili’nin önü açık diyebiliriz. Yanılmamak temennisiyle…”