Ana sayfa Sinema Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadığı Eflatun filmi ilk fragmanıyla hayranlarından tam not aldı!

Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadığı Eflatun filmi ilk fragmanıyla hayranlarından tam not aldı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cüneyt Karakuş’un 8 yıl senaryosu üzerinde çalıştığı, yönetmenliğini yaptığı ve yakında vizyona girmesi planlanan Eflatun filmiyle ilgili ilk fragman izleyiciyle buluştu.

Kerem Bürsin ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolde yer aldığı, aralarında Oflaz’ın annesini canlandıran usta oyuncu Nazan Diper gibi başarılı isimlerin bulunduğu filmin fragmanında etkileyici ve hafızalarda kalacak sahneler dikkat çekiyor.

Cüneyt Karakuş’un ilk uzun metrajlı filmi olan Eflatun’da Kerem Bürsin, Oflaz karakterine can verirken İrem Helvacıoğlu ise Eflatun’u oynuyor. Şubat 2020’de çekimlerine başlanılan Karakuş Film imzalı filmin eylül ayında kurgu işleri bitse de önce festivallerde gösterilmesi, ardından vizyona girmesi planlanmıştı. Fakat pandemi koşulları nedeniyle henüz bir festival haberi gelmedi.

Konusu hala sır gibi saklanan filmle ilgili Kerem Bürsin daha önce verdiği bir röportajda karakteri çok sevdiğini ve oynadığı için de mutlu olduğunu anlattı. Ünlü oyuncu, film ile ilgili düşüncelerini şöyle anlatmıştı: “Okuduğum zamanda ruh haline çok benzerlikler hissettim. Çok hoşuma gitti senaryosu, çok etkiledi. Hikayede olağanüstü tipler yok. Biraz bu hikayenin parçası oldum. Karakteri başkası canlandırsaydı üzülürdüm. Bağımsız olması hoşuma gitti. Saf ve güzel bir hikaye var. Cüneyt ile çok iyi anlaştık.”

Ayrıca ilk fragman Karakuş Film’in sosyal medya hesaplarından sonra hayranların Eflatun filmiyle ilgili beklentileri artarken, daha şimdiden bir çok izleyici etkileyici bir film olacağı düşüncesinde birleşti.

Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadığı Eflatun filmi ilk fragmanıyla hayranlarından tam not aldı! 7