Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bursin, Yaşamayanlar’ın setinde Elit İşcan’ın taciz iddiası için ne dedi?

Kerem Bursin, Yaşamayanlar’ın setinde Elit İşcan’ın taciz iddiası için ne dedi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Genç oyuncu Elit İşcan’ın, Yaşamayanlar dizisinin setinde, Efecan Şenolsun’un kendisini taciz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Pek çok ünlü isim, İşcan’ın açıklamalarından sonra sosyal medya hesaplarından konuyu paylaşıp, desteklerini bildirdiler, düşüncelerini yazdılar.

En çok merak edilen isimlerden birisi de Yaşamayanlar dizisinde başrolde oynayan Elçin Sangu ve Kerem Bursin’in konuyla ilgili nasıl bir tavır alacakları oldu.

Kerem Bursin, Yaşamayanlar'ın setinde Elit İşcan'ın taciz iddiası için ne dedi? 10

Kerem Bursin, Elit İşcan’ın iddiası ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Elçin Sangu’dan ise henüz bir paylaşım gelmedi.

Kerem Bursin “Yaşamayanlar setinde söz konusu olaya şahit değildim.” diyerek, çıkan iddiaların hukuki sürecinin yakından takip edeceğini söyledi.

Aynı dizide rol alan Selma Ergeç ve Birkan Sokullu da sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundular.

İşte, Kerem Bursin’in o açıklaması;

Kerem Bursin, Yaşamayanlar'ın setinde Elit İşcan'ın taciz iddiası için ne dedi? 11

Kerem Bursin, Yaşamayanlar'ın setinde Elit İşcan'ın taciz iddiası için ne dedi? 12 Kerem Bursin, Yaşamayanlar'ın setinde Elit İşcan'ın taciz iddiası için ne dedi? 13