Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’den Hande Erçel’in doğum gününde romantik paylaşım bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz!

Kerem Bürsin’den Hande Erçel’in doğum gününde romantik paylaşım bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi Fox TV’de yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok sevilen ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde tanıştı. Rol arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili her hareketiyle gündem olmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz aylarda 50. bölümü ile final yaptı ancak Bürsin ve Erçel ikilisinin aşkı tüm hızıyla sürüyor. Boş zamanlarını genellikle beraber geçiren çift magazin basınının da yakın kadrajında.

Diğer ünlü isimlerin aksine sosyal medyada da sık sık birlikte paylaşım yapan, özel hayatlarından anları takipçileriyle paylaşmaktan keyif alan çift, bu anlamda da hayranlarından tam not alıyor.

24 Kasım doğumlu olan oyuncu Hande Erçel bugün 29 yaşına bastı. Güzel yıldızın doğum gününde hayranları, sevgilisi Kerem Bürsinden romantik bir paylaşım bekledi ancak Bürsin instagram hesabından art arda güzel oyuncuyla birlikte birbirinden eğlenceli pozlarını sıraladı.

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'in doğum gününde romantik paylaşım bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz! 11

Sevgilisinin doğum gününü çok eğlendiklerini belli eden fotoğraf kareleriyle kutlayan Kerem Bürsin paylaşımlarıyla takipçilerini hem güldürdü hem de sevindirdi.

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'in doğum gününde romantik paylaşım bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz! 12

Bürsin’in her paylaşımı iki sevgilinin bir aradayken ne kadar eğlenceli vakit geçirdiğini de ortaya koyuyor. Hande Erçel’de Kerem Bürsin’in paylaşımlarını kendi instagram sayfasına taşıdı. Kerem Bürsin, Hande Erçel’in doğum gününü aşağıda ki fotoğraflarla kutladı;

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'in doğum gününde romantik paylaşım bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz! 13

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'in doğum gününde romantik paylaşım bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz! 14

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'in doğum gününde romantik paylaşım bekliyorsanız çok yanılıyorsunuz! 15